Hopp til innholdet
Omriss av en person
Helserådgiver

Véronique Mork

Veronique.Mork@tine.no Telefon: 93433278
 
Véronique er en engasjert rådgiver som ønsker å bidra til framgang i dyrevelferden og dyrehelsa på gården, til både to- og firbentes beste. "Glad kyr og glad bonde".
 

Erfaring

I hverdagen jobber Véronique med rådgiving innen dyrehelse i fjøset. Jurhelse, kalvehelse, klauvproblemer og fruktbarhet er viktige temaer som ofte kommer på banen. Geithelse er også noe Véronique er genuint interessert i og kan bidra med. Formidling av kunnskap til bonden er viktig og Véronique holder gjerne kurs, fagmøter og foredrag i ulike fora, også på digital plattform. Utdanning: -Norges veterinærhøgskole, fordypning besetningsmedisin og forebyggende helsearbeid hos produksjonsdyr. -En rekke ulike etterutdanningskurs innen storfemedisin. -Kusignalinstruktør; holder kurs for andre og trener andre kursholdere.

Spesialkompetanse

Véronique begynte som veterinær og helserådgiver i TINE i 2017. Mangeårig erfaring i klinisk veterinærpraksis, der fokus lå på forebyggende medisin hos produksjonsdyr. Fikk med årene en spesiell interesse for klauvhelse og har gjennomført flere kurs innen temaet. Generelt er Véronique veldig opptatt av dyrevelferd og atferd, og er en av de få i Norge som er godkjent instruktør fra Cow Signals Training Company. Hun holder kurs i Kusignaler, for både de som ønsker å bli kusignaltrenere og andre som brenner for å lære om kusignaler.

Annet

Brenner for god helse hos dyr og bonden, én helse. Har jobbet som avløser i svine-/melke- og geitmelkproduksjon i ungdommen og hele studietiden.

Nøkkelkompetanse

Kalvehelse
Smittesikring
Dyrevelferd
Jurhelse
Distrikt

Østlandet-Sør

Felles for alle våre rådgivere

Et nettverk å spille på

I TINE Rådgiving er det rundt 175 rådgivere, som alle har unik erfaring og kompetanse.

Vår samhandling og tverrfaglige kompetanse skal sørge for at du som produsent får rådgiving i alle ledd i melkeproduksjonen. Vårt mål er å alle våre råd skal gi nytteverdi.

Vårt formål er å gi deg verdifulle råd som skaper verdens beste samvittighet overfor gården, melka og familien. 

Se våre andre rådgivere

Våre rådgivere kan hjelpe deg med:

  • Våre fagområder er bedriftsrådgiving, økonomi, fôring, avl, helse og fruktbarhet.

  • Kan bistå med rådgivning digitalt, over telefon eller ved å besøke deg på gården.

  • Tilgjengeliggjør alt av dokumentasjon med deg digitalt i ettertid.

  • Synliggjør effekten av rådgivningen i ettertid.

  • Sikrer at alt blir som avtalt! Ingen overraskelser.

Slik gjennomføres rådgivingen i TINE