Hopp til innholdet

Fagmøter for geitemelkprodusentene i TINE

Publisert:

TINE Rådgiving og Medlemsservice (TRM) tilbyr fagmøter på Teams for geitemelkprodusentene. Her finner du en oversikt over kommende møter og opptak av gjennomførte møter.

Ny serie med fagmøter høsten 2021

Da har utesesongen for de fleste begynt å nærme seg slutten og vi tar opp igjen der vi slapp i vår. Her kommer oversikt over fagmøter som er planlagt ut året for geitemelkprodusenter. Rådgivende gruppe geit i TINE er orientert om tilbudet, og har bidratt med innspill på temaer.

Har dere lyst å samlest fysisk? Hva med å gå sammen i f.eks. produsentlaget med faglig innhold via Teams først? Deretter kan dere ta en kaffi og diskutere temaet eller andre saker som engasjerer dere.

Kommende møter

13. desember - Fôringsrådgiving – Hva kan TINE Rådgiving tilby og hvordan kan vi bidra til erfaringsdeling mellom geitemelkprodusenter? Sporer i geitemelk – grovfôrkvalitetens betydning å forebygge sporer i melk.   

Variert faglig innhold og opptak av møter

Nedenfor finner du en oppdatert møteoversikt og opptak på de møtene som er gjennomført. Alle møter er lagt til mandager med start kl. 11. Geitemelkprodusentene får tilbud om å melde seg på møtene.

Opptak av tidligere møter

22. november med blant annet Goatmilk SCC prosjektet 

Jurhelse geit

Simulering av forslag til nytt kvalitetsbetalingsregelverk for geitemelk

Kjeoppdrett – fôring, stell og miljø.

Celletall i geitemelk

Bakterier i geitemelk

Klima og geit

Økonomirådgiving