Meny

Melkekvalitet

Løse melkekvalitetsfeil og etablere rutiner for å sikre stabil kvalitet.

Stabil god melkekvalitet

Rådgiver gjør en gjennomgang og vurderer ulike risikoer for melkekvaliteten:

  • Melking
  • Melkingsutstyr
  • Vask- og vaskerutiner
  • Fôrhygiene (Sporer)
  • Inneklima/hygiene
  • Jurhelse
  • Smittevern

 Du får

  1. Fjøsbesøk
  2. Plan for arbeidsrutiner i din besetning
  3. Oppfølging av melkekvalitetsresultater

Feilsøking av årsaker til redusert melkekvalitet

  • Bakterietall
  • Celletall
  • Aerobe sporer
  • Anaerobe sporer
  • Frie Fettsyrer
  • Frysepunkt
  • Medisinrester
  • Lukt/Smak

Verdi for deg

Identifisere årsaker til redusert melkekvalitet for å oppnå og stabilisere elitemelksleveranse, høy leveringsprosent og kvotefylling.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2017

Snitt melkepris ku og geit august

Kr 5,13

Snitt fettprosent kumelk august

4,20%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080

Adresse: Langbakken 20,
1430 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter