Meny

Gebyr for produsentavregning på papir

Fra og med avregningen for januar 2016 innføres et gebyr på kr 30,- pr. produsentavregning som sendes ut på papir. Gebyret trekkes i avregningen. (Gebyr for avregnings-kopi vil fortsatt være kr 50,-.). Vi oppfordrer derfor om å registrere avregning på epost helt gratis. Les hvordan du gjør det.

Ca. 2500 produsenter har hittil valgt å få sin produsentavregning tilsendt som e-post (pdf) i stedet for på papir.  Disse mottar sin avregning straks den er ferdig kjørt, det vil si at de slipper å vente på at avregningene skal bli utskrevet, pakket og sendt pr. post.

Papir og porto for papirutsendt avregning er en unødvendig stor kostnad som belaster felleskapet, idet de fleste melkeprodusenter i dag har e-postadresse.  TINE Råvare ønsker derfor at alle som har mulighet til det skal få sin avregning tilsendt som e-post uten kostnad.

Send mail eller gjør det selv

Når du er logget inn på medlem.tine.no kan du selv huke av for avregning på epost. Trykk på ditt navn oppe til høyre(se øverste pil på illustrasjon) som åpner "min profil". Deretter huker du av for; "jeg ønsker å motta avregning på epost"(pil to i illustrasjon), for deretter å trykke på knappen lagre endring.

Avregning på epost til medlem

Dersom du ikke har lagt inn epostadresse fra før kan dette gjøres i feltet epostadresse.

Alternativt kan du sende en e-post til produsentavregning@tine.no og be om at din avregning blir sendt som e-post.  Meldingen må også inneholde ditt produsentnummer/-navn, og riktig e-postadresse.

Via Dataflyt i Landbruket kan du få din avregning ferdig kontert til ditt regnskap, sendt til deg selv eller direkte til din regnskapsfører.  Se mer informasjon på https://www.landbruketsdataflyt.no

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit april

Kr 5,05

Snitt fettprosent kumelk april

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås