Meny

Forslag til endringer i eierorganisasjonen

Velfungerende produsentlag er selve grunnfjellet i god eierstyring. Det er også en forutsetning for å ivareta rollen som interesseorganisasjon for medlemmene i laget. Målet er å utvikle en enda sterkere og mer aktiv eierorganisasjon framover, sier styremedlem Nina Kolltveit Sæter. Nå ønsker styret din tilbakemelding på endringsforslag i eierorganisasjonen.

Gi innspill til jordbruksforhandlingene i 2021

I forkant av jordbruksforhandlingene gir TINE sitt innspill til faglagene. Som markedsregulator gir TINE en vurdering av markedsforholdene og et innspill på målprisen for melk. Produsentlag og enkeltmedlemmer inviteres til å komme innspill før styrets behandling.

TINE

Gi tilbakemelding på strategi for eierorganisasjonen - del 2

Velfungerende produsentlag er selve grunnfjellet i god eierstyring og rollen som interesseorganisasjon for medlemmene i laget. Målet er å utvikle en enda sterkere og mer aktiv eierorganisasjon framover. Nå ønsker vi din tilbakemelding på blant annet behovet for kontrollkomiteen, ordførers rolle og sammensetning av valgkomiteen.

TINE

Gi tilbakemelding på strategi for eierorganisasjonen

Velfungerende produsentlag er selve grunnfjellet i god eierstyring og rollen som interesseorganisasjon for medlemmene i laget. Målet er å utvikle en enda sterkere og mer aktiv eierorganisasjon framover. Nå ønsker vi din tilbakemelding på blant annet styrets størrelse og sammensetning av årsmøtet og produsentlag.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås