Meny

TINE Gårdstankservice

TINE Gårdstankservice er ansvarlig for all service og vedlikehold på TINEs gårdstanker. I tillegg er Gårdstankservice ansvarlig for å skaffe riktig tankstørrelse til produsentene innen de gitte tidsfrister.

Åpningstider medlemstelefon

 

Ring TINE Gårdstankservice på 51 37 15 00

Tast 3

Mandag - fredag fra kl. 07.30 til kl. 15.00

Telefonvakt mandag - søndag fra kl. 16.30 til kl. 20.00, og i tillegg på lørdager, søndager og bevegelige helligdager mellom kl. 08.00 - 11.00

Bruk medlemstelefonen 51 37 15 00 til alle henvendelser, slik at du kommer til riktig sted og saker blir registrert i databasen. Da er du sikret kontakt med en av våre teknikere som kan iverksette det som skal gjøres.

Gårdstanken

Følg daglig med på at gårdstanken fungerer som den skal. Temperaturen skal kontrolleres minimum to ganger daglig. Meld fra straks det oppdages feil. Dette er viktig for å opprettholde kvaliteten på melka. Tidspunkt for innmelding av feil, er også viktig for eventuell erstatning av melk som ikke kan leveres på grunn av gårdstanksvikt.

Vær spesielt oppmerksom når melkemengden øker. Er tanken stor nok? Ved tvil tas det kontakt med Gårdstankservice.

Når det gjelder tankbytte er det viktig å være klar over at det kan ta opp til 3 måneders leveringstid ved bestilling av tank i enkelte størrelser. Ved større endringer hvor det blir behov for fabrikkny tank kan det være nødvendig med bestilling 6 måneder på forehånd.

Når det nå nærmer seg sommer og varmere vær er det viktig at du sjekker at kondensatoren («radiatoren») er rein. Det er viktig for at en skal få en rask nedkjølingshastighet på melka. Det vil også føre til at kompressoren bruker mindre strøm. Dette gjøres ved at en stopper tanken. Spyler rillene på kondensatoren (radiatoren) med lunkent vann slik at en ser att den er rein mellom rillene. NB! IKKE BRUK HØYTRYKKSPYLER da dette kan skade kondensatoren. La vannet renne av i noen minutter før en starter tanken igjen. Unngå å spyle direkte på elektriske koblingsbokser o.l.

For de som flytter på sæter eller sommersamdrift er det viktig å prøvekjøre tanken i god tid før oppstart slik at eventuelle feil kan meldes til Gårdstankservice før tanken skal brukes. Dette gjøres enklest ved å fylle vann til det dekker rørerbladet. Slå på tanken og sjekk at nedkjølingen til utslag termostat går som normalt. Kontroller at det ikke er ulyder eller andre avvik. I tillegg bør en spyle kondensator (radiator) som beskrevet ovenfor.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2021

Snitt melkepris ku og geit januar

Kr 5,00

Snitt fettprosent kumelk januar

4,43%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås