Hopp til innholdet

TINE-effekter og arbeidsklær

Publisert:

I TINE-kolleksjonen finner du et utvalg av diverse profilerte fritids- og gaveartikler. I tillegg har TINE har avtale med Bekken & Strøm AS på profilerte arbeidsklær. Dette betyr at du som TINE-medlem kan kjøpe rimelig kjeledress, bukse- og jakke med TINE-logo.

TINE Kolleksjonen

-> Trykk her for å gå til TINE-kolleksjonen med profilerte gaveartikler, klær og reiseeffekter

Har du fått verdisjekk og gavkort som nytt TINE medlem?

Alle nye medlemmer i TINE får en verdisjekk på kr 1000,- som kan brukes i TINE 

Verdisjekk (1.000,-) er en velkomstgave til nye medlemmer i TINE. Gavekort (500,-) kjøpes på samme måte som andre produkter i nettbutikken. Hvis du skal bruke verdisjekk eller gavekort som betalingsmiddel, må du benytte følgende bestillingsprosedyre:

  1. Fyll opp i handlekurv
  2. Dersom det er første gang du handler i nettbutikken må du lage din egen brukerprofil med passord
  3. Legg inn engangskoden i anvist felt
  4. Gå videre til kassen.»

Trenger du hjelp i nettbutikken, kontakter du tine@kunde-service.no eller tlf. 21 07 25 79.

Arbeidsklær med TINE-logo fra Bekken og Strøm

TINE har avtale med Bekken & Strøm AS på profilerte arbeidsklær. Dette betyr at du som TINE-medlem kan kjøpe rimelig kjeledress, bukse- og jakke med TINE-logo.   

-> Trykk her for å gå til nettbutikken med arbeidsklær            

I tillegg får du 30% rabatt på gjeldende listepris for andre produkter i nettbutikken. Første gang du skal handle i nettbutikken må du registrere deg som kunde hos Bekken & Strøm. www.bekkenstrom.no  Husk avtalekoden ENIT2017 og ditt foretaksnummer (org.nr). Det kan gå inntil én virkedag før du får en tilbakemelding på e-post for å aktivere din konto.

Når man allerede er et Nortura-medlem og ønsker å knytte seg opp som TINE-medlem i tillegg, må du gi beskjed om dette på: post@bekkenstrom.no. eller på tlf.61181900. Du vil da bli koblet opp mot begge avtaler i nettbutikken. Avtaleproduktene til TINE finner du under "Mine avtaleprodukter" øverst til venstre på siden din.