Hopp til innholdet

Hjelp til innlogging

Mjølkeprodusenter skal velge alternativet "Logg inn Min Side"

TINE-rådgivere og alle andre skal velge alternativet "Logg inn andre". 

Mjølkeprodusenter 

Ved innlogging på medlem.tine.no benyttes Produsentregisterets/Landbrukets dataflyt sin tjeneste "Felles brukernavn og passord i landbruket". Alle mjølkeprodusenter har fått tildelt brukernavn og passord fra Produsentregisteret. Dette brukes også på nettsidene til KSL-revisjon, Norturas medlemssider, Geno etc. 

Brukernavnet er det 10-sifrede produsentnummeret som tilhører mjølkeproduksjonsforetaket. Samdrifter må logge på med samdriftas produsentnummer og passord. 

Hvis du ikke har vært inne på medlem.tine.no før, kan du få opprettet en bruker ved å ta kontakt med TINE Medlemsenter.

TINE Rådgiving har ikke mulighet til å gi opplysninger om brukernavn og passord for produsenter. Alle henvendelser om glemt/ukjent brukernavn og passord skal rettes til Produsentregisteret/Landbrukets dataflyt. 

Mangler du produsentnummer eller passord?  

Etter første gangs innlogging med brukernavn og passord kan produsenter selv endre sitt passord på prodreg.no Det oppfordres også til å registrere e-postadresse her, slik at eventuelt glemt passord senere raskt kan sendes til denne adressen. Ved glemt passord, kan det bestilles på denne siden: https://profil.prodreg.no/resetpassword 

TINE-rådgivere 

TINEs mjølkeproduksjonsrådgivere kan logge seg på medlem.tine.no med samme brukernavn og passord som de benytter på TINE-nettet ellers. Ved manglende tilgang eller problemer med pålogging, ta kontakt med TINE medlemssenter 51 37 15 00 valg 1. 

Andre brukere 

Veterinærer og andre brukere får tildelt brukernavn og passord fra TINE Medlemssenter. Ved problemer eller spørsmål ta kontakt med TINE medlemssenter på e-post.