Hopp til innholdet

Forsinka analyseresultater på grunn av IT-utfordringer

IT- utfordringer skaper problemer i overføring av analyseresultater fra Råmelkslaboratoriet til Husdyrkontrollen. Vi jobber med å løse saken. TINE beklager forsinkelsen.

Hjelp til innlogging

- Mjølkeprodusenter skal velge alternativet "Logg inn Min Side"
- Avløsere, regnskapsførere, familiemedlemmer og andre samdriftsmedlemmer skal velge alternativet "For avløser/medbruker"
- TINE-rådgivere og alle andre skal velge alternativet "Logg inn andre". 

Mjølkeprodusenter 

Ved innlogging på medlem.tine.no benyttes Produsentregisterets/Landbrukets dataflyt sin tjeneste "Felles brukernavn og passord i landbruket". Alle mjølkeprodusenter har fått tildelt brukernavn og passord fra Produsentregisteret. Dette brukes også på nettsidene til KSL-revisjon, Norturas medlemssider, Geno etc. 

Brukernavnet er det 10-sifrede produsentnummeret som tilhører mjølkeproduksjonsforetaket. Samdrifter må logge på med samdriftas produsentnummer og passord. 

Hvis du ikke har vært inne på medlem.tine.no før, kan du få opprettet en bruker ved å ta kontakt med TINE Medlemsenter.

TINE Rådgiving har ikke mulighet til å gi opplysninger om brukernavn og passord for produsenter. Alle henvendelser om glemt/ukjent brukernavn og passord skal rettes til Produsentregisteret/Landbrukets dataflyt.

Mangler du produsentnummer eller passord? 

Glemt produsentnummer gå til https://produsentnummer.prodreg.no/ 
Glemt passord går til https://profil.prodreg.no/resetpassword  
Øvrige henvendelser send e-post til post@landbruketsdataflyt.no, eller ring på 22 05 47 30, mandag-fredag 09:00-14:00.

Avløser/medbruker

Produsenten oppretter en avløser/medbruker konto på medlem.tine.no, min profil > avløser/medbruker. Produsenten trenger avløseren/medbrukerens e-post og mobilnummer for å opprette en konto (obs. e-post for avløser kan ikke være den samme som en produsent på medlem.tine.no). E-posten er avløserens/medbrukerens brukernavn for innlogging hos produsenten.  

Ved første gangs innlogging vil avløseren/medbrukeren få tilsendt en invitasjon fra produsenten på e-post. Invitasjonen viser fremgangsmåten for hvordan avløseren/medbrukeren oppretter en konto. Etter at kontoen er opprettet logger avløser/medbruker seg på gjennom "for avløser/medbruker".   

En medbruker kan være familiemedlemmer, regnskapsførere og andre produsenten ønsker skal ha tilgang. For at en medbruker skal få tilgang til avregning og faktura, må produsenten sende en bekreftelse til medlem@tine.no eller ring 51 37 15 00 valg 1.

Ved glemt passord som avløser/medbruker kan knappen nederst på denne siden følges.

TINE-rådgivere 

TINEs mjølkeproduksjonsrådgivere kan logge seg på medlem.tine.no med samme brukernavn og passord som de benytter på TINE-nettet ellers. Ved manglende tilgang eller problemer med pålogging, ta kontakt med TINE medlemssenter 51 37 15 00 valg 1. 

Andre brukere 

Veterinærer og andre brukere får tildelt brukernavn og passord fra TINE Medlemssenter. Ved problemer eller spørsmål ta kontakt med TINE medlemssenter på e-post.