Meny

TINE Bedriftsstyring (TBS)

Her finner du ofte stilte spørsmål relatert til TINE Bedriftsstyring BASIS og PLUSS.

Verktøy og innhold i TINE Bedriftsstyring 

TINE Mobil assistent

Via vår app "Mobil assistent" kan du registrere og endre data om hold, kalving/kjøp/salg, brunst, drektighet og avsining. Appen kan laster du ned fraApp StoreellerGoogle Play(søk etter Mobil assistent og last ned på vanlig måte). 

Registeringer og endringer du gjør via appen, mates automatisk inn i verktøyene i Kukontrollen og TINE Bedriftsstyring.  

TINE Bedriftsstyring BASIS 

TINE Bedriftsstyring Basis inneholder Kukontrollen (pc og App), et oversiktkligstyringspanel for driften din, enkel mjølkeprognose og brunstregistrering. BASIS har en årspris på 1.900,- + 25,- pr årsku 
Medlemskap i Kukontrollen er en del av TINE Bedriftsstyring BASIS.  

TINE Bedriftsstyring PLUSS 

TINE Bedriftsstyring PLUSS eren abonnementstjeneste, med verktøy og tjenester som kommer i tillegg til TINE Bedriftsstyring BASIS.  

Informasjon om den til enhver tid gjeldende pris finner du under "Min profil" og "Mitt abonnement" her på medlem.tine.no. Du må være logget inn. 

Innhold pr. februar 2018: 

 

  • TINE Mjølkonomi® 
  • Mobil assistent - gjøremål knytta til fruktbarhet og kalving, og tilgang websider (lanseres februar -18)
  • Produksjonskontroll Hold 
  • Produksjonskontroll Fruktbarhet (ku og kviger) 
  • Produksjonskontroll Helse
  • Rangeringslister ku og kvige m/mulighet for egen redigering 
  • Mjølkeprogrose PLUSS med utrangeringsassistent 
  • Fleksible referansegrupper - sammenlign deg med andre produsenter 

 

Hva med oss med robotfjøs? 

Uansett driftstype kan du ta i bruk TINE Bedriftsstyring BASIS og PLUSS. Verktøyene i TINE Bedriftsstyring har høy brukervennlighet med oversiktlige og visuelle fremstillinger via grafer, fargekoder og symboler/kuhoder som gjør dem lett og raske å bruke.  

For deg som har robot-fjøs, vil du se at TINE Bedriftsstyring gir deg andre verktøy og mer funksjonalitet enn i robotsystemet. Vi har blant annet tatt med  kviger  i fruktbarhetsoversikten, vi har data knyttet til vekstfunksjonen og en assistentfunksjon som gir deg automatiske forslag til hvilke dyr som bør utrangeres og når.  Via funksjonen fleksible referansegrupper kan du selv hvilke andre bruk og faktorer du vil sammenligne deg med, og for deg som er med i TINE Mjølkonomi vil du i fremtiden kunne knytte økonomi til løpende produksjonsdata.  

Hva koster TBS PLUSS? 

TINE Bedriftsstyring PLUSS er en abonnementstjeneste som pr. 1. februar 2018 koster kr. 55,- pr. måned. Nye verktøy og tjenester lanseres fortløpende og prisen øker trinnvis. Når alt er på plass i løpet av 2018 blir prisen kr 250 per måned. 

Slik kommer du i gang med TBS PLUSS  

Du må aktivere abonnementet ditt for å få tilgang til PLUSS-innholdet. Tilgang til TBS PLUSS får du enkelt her på nettsiden. Logg deg inn og klikk på plusstegnet i nedtrekksmenyen, eller gå til Min profil-siden (klikk på navnet ditt) og velg «Mine abonnement». 

Hvor kan jeg gi mine tilbakemeldinger? 

Vi ønsker gjerne tilbakemelding fra deg. Send dine tilbakemeldinger på epost tilTINE Medlemssenter. 

Hvor logger jeg meg på? 

Du logger deg inn på vanlig måte, ved å klikke på "logg inn produsent". Da får du tilgang til innholdet som hører til ditt abonnement. Verktøy og funksjoner som tilhører TINE Bedriftsstyring PLUSS, er merket med et plusstegn i menyen. 

Hvordan kan jeg få opplæring i nye funksjoner? 

TINE Bedriftsstyring er enkelt å bruke. Her på medlem.tine.no er det lagt ut mye godt og nyttig lanseringsmateriell, blant annet en introduksjonsfilm, veiledningsfilmer og en brosjyre. Har du gjort valget med å bestille abonnementet TBS PLUSS, som er gratis inntil videre, vil det også være lagt ut god informasjon på de forskjellige verktøyene hvis du trykker på spørsmålstegnet i høyre marg på den siden du til enhver tid er på.  

I tillegg kan du kontakte din nøkkelrådgiver eller TINE Medlemssenter. Ring 51 37 15 00 (tastevalg 1), så hjelper vi deg. 

Kan jeg begynne å bruke det i dag? 

Ja, det kan du. TBS BASIS er tilgjengelig for medlemer i Kukontrollen, og TBS PLUSS blir tilgjengelige med en gang du aktiverer PLUSS-abonnementet ditt. 

Hvem kontakter jeg for spørsmål? 

Du kan kontakte medlemstelefonen på 51 37 15 00, sende epost tilTINE Medlemssentereller bruke Facebooksiden til TINE Rådgiving og Medlem, 

 

 

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås