Meny

TINE Bedriftsstyring (TBS)

Her finner du ofte stilte spørsmål relatert til TINE Bedriftsstyring BASIS og PLUSS.

Verktøy og innhold i TINE Bedriftsstyring 

App for Kukontrollen 

Via vår app kan du registrere og endre data om hold, kalving/kjøp/salg, brunst, drektighet og avsining. Appen kan laster du ned fraApp StoreellerGoogle Play(søk etter Kukontrollen og last ned på vanlig måte). 

Registeringer og endringer du gjør via appen, mates automatisk inn i verktøyene i Kukontrollen og TINE Bedriftsstyring.  

TINE Bedriftsstyring BASIS 

TINE Bedriftsstyring Basis inneholder Kukontrollen (pc og App), et oversiktkligstyringspanel for driften din, enkel mjølkeprognose og brunstregistrering. BASIS har en årspris på 1.900,- + 25,- pr årsku 
Medlemskap i Kukontrollener en del av TINE Bedriftsstyring BASIS.  

TINE Bedriftsstyring PLUSS 

TINE Bedriftsstyring PLUSS eren abonnementstjeneste, med verktøy og tjenester som kommer i tillegg til TINE Bedriftsstyring BASIS.  

Nå i første periode er TBS PLUSS gratis 

Innhold pr. aug 2017 

  • Fleksible referansegrupper i mjølkonomi 
  • Produksjonskontroll fruktbarhet – kyr og kviger 
  • Produksjonskontroll hold – kyr og kviger 
  • Mjølkeprognose med autoutrangering 
  • Produksjonskontroll hold 

I trinnene som lanseres fremover, kommer: 

  • Prognoser 
  • Nøkkeltall og referansegrupper 
  • Produksjonskontroller 
  • Fôring 
  • Overvåking og varsling 

Hva med oss med robotfjøs? 

Uansett driftstype kan du ta i bruk TINE Bedriftsstyring BASIS og PLUSS. Verktøyene i TINE Bedriftsstyring har høy brukervennlighet med oversiktlige og visuelle fremstillinger via grafer, fargekoder og symboler/kuhoder som gjør dem lett og raske å bruke.  

For deg som har robot-fjøs, vil du se at TINE Bedriftsstyring gir deg andre verktøy og mer funksjonalitet enn i robotsystemet. Vi har blant annet tatt med  kviger  i fruktbarhetsoversikten, vi har data knyttet til vekstfunksjonen og en assistentfunksjon som gir deg automatiske forslag til hvilke dyr som bør utrangeres og når.  Via funksjonen fleksible referansegrupper kan du selv hvilke andre bruk og faktorer du vil sammenligne deg med, og for deg som er med i TINE Mjølkonomi vil du i fremtiden kunne knytte økonomi til løpende produksjonsdata.  

Hva koster TBS PLUSS? 

TINE Bedriftsstyring PLUSS er en abonnementstjeneste. Nye verktøy og tjenester legges fortløpende inn i TBS PLUSS. Nå i starten er tjenesten gratis. Etter hvert som nye tjenester utvikles, øker prisen trinnvis. Når alt er på plass blir prisen kr 250 per måned. 

Slik kommer du i gang med TBS PLUSS  

Du må aktivere gratisabonnementet ditt for å få tilgang til PLUSS-innholdet. Du binder deg ikke til noe ved å prøve TBS PLUSS nå. Alle brukere vil bli varslet før abonnementsbetaling blir innført.  

Tilgang til TBS PLUSS får du enkelt her på nettsiden. Logg deg inn og klikk på plusstegnet i nedtrekksmenyen, eller gå til Min profil-siden (klikk på navnet ditt) og velg «Mine abonnement». 

Hvor kan jeg gi mine tilbakemeldinger? 

Vi ønsker gjerne tilbakemelding fra deg. Send dine tilbakemeldinger på epost tilTINE Medlemssenter. 

Hvor logger jeg meg på? 

Du logger deg inn på vanlig måte, ved å klikke på "logg inn produsent". Da får du tilgang til innholdet som hører til ditt abonnement. Verktøy og funksjoner som tilhører TINE Bedriftsstyring PLUSS, er merket med et plusstegn i menyen. 

Hvordan kan jeg få opplæring i nye funksjoner? 

TINE Bedriftsstyring er enkelt å bruke. Her på medlem.tine.no er det lagt ut mye godt og nyttig lanseringsmateriell, blant annet en introduksjonsfilm, veiledningsfilmer og en brosjyre. Har du gjort valget med å bestille abonnementet TBS PLUSS, som er gratis inntil videre, vil det også være lagt ut god informasjon på de forskjellige verktøyene hvis du trykker på spørsmålstegnet i høyre marg på den siden du til enhver tid er på.  

I tillegg kan du kontakte din nøkkelrådgiver eller TINE Medlemssenter. Ring 51 37 15 00 (tastevalg 1), så hjelper vi deg. 

Kan jeg begynne å bruke det i dag? 

Ja, det kan du. Alle verktøy og rapporter i TBS BASIS og PLUSS er tilgjengelig nå. 

Hvem kontakter jeg for spørsmål? 

Du kan kontakte medlemstelefonen på 51 37 15 00, sende epost tilTINE Medlemssentereller bruke Facebooksiden til TINE Rådgiving og Medlem, 

 

 

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080

Adresse: Langbakken 20,
1430 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter