Meny

Godt Jur!

Velkommen til ti korte førjulsbesøk hos TINE Mastittlaboratoriet i Molde. På vår side på Facebook kan du nå følge melkeprøver gjennom laboratoriet via ulike videosnutter. Alle som er med og liker og deler postene, er med i trekningen av gratis speneprøver for hele 2016!

TINE Rådgiving og Medlem på Facebook finner du her. 

I løpet av desember poster vi korte videofilmer som viser melkeprøvenes vei gjennom laboratoriet. Blant alle som liker og deler innholdet på Facebook, trekker vi en heldig vinner som kunngjøres på Facebooksiden onsdag 23. desember. Den heldige vinneren får ett års gratis speneprøver i førjulspresang.

TINE Mastittlaboratoriet, som ble etablert i 1951, er TINEs veterinære diagnoselaboratorium. Vi har høyt kvalifisert personell og er nå det eneste i Norge som analyserer speneprøver fra ku og geit for sjukdomsbakterier og antibiotikafølsomhet. Vi analyserer også blodprøver og melkeprøver for ulike smittsomme sjukdommer. Laboratoriet er akkreditert av Norsk Akkreditering NS-EN ISO/IEC 17025

Målet vårt er å tilby melkeprodusentene analyser som bidrar til å opprettholde god dyrehelse, god produktkvalitet og god lønnsomhet i melkeproduksjon.

Her kan du lese mer om laboratoriet..

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås