Hopp til innholdet

Kukontrollen er det beste kvalitetstiltaket du kan være med på!

Publisert:

Som medlem i Kukontrollen har du tilgang til en rekke nyttige verktøy knyttet til den daglige drifta av produksjonen på gården. Regelmessig mjølkeveging, uttak av mjølkeprøver og rapportering av hendelser sikrer et godt grunnlag for å kunne ta de riktige beslutningene.

For å få tilgang til egne data, rapporter, verktøy osv., på medlem.tine.no må du ha autorisasjon. Ønsker du å rapportere data til Kukontrollen selv (egenregistrator), får du tilgang til et enkelt online registreringsprogram. Straks du har registrert en mjølkeveging, kalving eller en annen hendelse, vil opplysningene framkomme i rapportene.

Eksempler på rapporter er elektroniske periode- og årsrapporter, stambøker, helseattester, slaktedataoversikter m.m.
Fra Kukontrollen overføres alle rapporteringspliktige opplysninger automatisk til Husdyrregisteret.

Hvordan få tilgang til egne data på medlem.tine.no?

Som medlem i Kukontrollen kan du få tilgang til data og tjenester tilknyttet egen buskap, samt medlemsrettet informasjon, fagstoff og nyheter på nettstedet medlem.tine.no.

Bruk en nettleser (for eksempel Internet Explorer 9 eller nyere, Firefox eller Chrome) og
-> skriv inn nettadressen: medlem.tine.no
->her finner du lenken «Registrer ny bruker»
->fyll inn skjemaet og klikk på «Send»-knappen!

Når du har sendt inn skjemaet vil du i løpet av én til to arbeidsdager motta en e-post fra TINE Rådgiving og Medlem med bekreftelse på din registrering. Når denne e-posten er mottatt, kan du logge deg inn på nettsiden.

Ved innlogging på medlem.tine.no benyttes Produsentregisterets tjeneste «Felles brukernavn og passord i landbruket». Alle mjølkeprodusenter har fått tildelt brukernavn og passord fra Produsentregisteret. Dette brukes også på nettsidene til KSL-revisjon, Geno, Norturas medlemssider osv. Brukernavnet er det 10-sifrede produsentnummeret som tilhører mjølkeproduksjonsforetaket.

Har du mistet dette eller lurer du på noe rundt brukernavn eller passord kan du kontakte Produsentregisteret på e-post: post@prodreg.no eller telefon: 22 05 47 30.

 Ta kontakt med din rådgiver eller TINE Medlemstelefon tlf. 815 02 000 for mer informasjon om medlemskap i Kukontrollen og medlem.tine.no!