Meny

Nye menyer på innlogget side

Nå har vi oppdatert medlem.tine.no med nye menyer bak innlogging. Vi har omorganisert lenkene slik at det skal bli lettere å finne frem, og kanskje oppdager du noen løsninger du ikke visste du hadde tilgang til. Du vil også merke at alle skjermbildene fra Mine data i Kukontrollen nå er innlemmet i medlem.tine.no, og ikke lenger kjører i eget nettleservindu.

Den nye menyen gjenspeiler at du har logget inn for å bruke løsningene våre. Det første menyvalget «Aktuelt, fag og medlem» samler alt du finner av stoff på åpne sider, men deretter handler alt om deg og dine data.

 Ny_navigasjon_produsentavregning 
Illustrasjon: toppen av skjermbildet kan du se den nye menyen på innloggede sider. I dette tilfellet ser vi at brukeren har hentet frem forsiden for Produsentavregning, som ligger under Resultater og rapporter.

I det første menyvalget, Registrer og endre data, finner du lenker til kjente skjermbilder for å registrere og endre data, laste opp/ned datafiler samt utskriftsvennlige noteringslister. Ingen av funksjonene er endret, det er bare lenkene som er omplassert.

Det neste menyvalget, Resultater og rapporter, samler og organiserer lenker til løsninger som viser (bearbeidede) data du eller andre har lagt inn. Her finner du resultater fra produksjonen, dyrelister med varierende perspektiv, kontroller og analyser, historikk, statistikk og helsetilstand.

Det siste menyvalget Styring og planlegging har lenker til løsninger som lar deg planlegge og sette mål for driften. Du finner også prognoser, fôrplaner og huskelistene fra Fjøsloggen som du er vant til.

Denne videoen viser og forklarer hvor du finner ting i den nye menyen:

Når du begynner å bruke menyene vil du også oppdage noen små forbedringer: Vi har lagt de viktigste lenkene som et symbol i toppen, slik at du har snarveier til de mest brukte funksjonene. Vi har også lagt små forklaringer på mange av lenkene så du skal slippe å klikke deg inn for å finne ut hva du kan få gjort der.

Vi minner igjen om at skjermbildene og rapportene er de samme, det er lenkene som leder inn til de som er omorganisert. Vi håper du blir fornøyd med at vi har satt deg og dine data i forsetet i den nye menyen!

Tilleggsinnhold for rådgivere

Alle lenkene du som rådgiver er vant til, finner du i menyvalget For rådgivere. Her vil du se at løsningene «Velg produsent» og «Velg distrikt» er flyttet opp i den brune linjen over menyen. Det betyr at du når som helst kan bytte produsent eller distrikt uten å gå ut av siden du står i. Når du har valgt ny produsent/distrikt lastes siden på nytt med nye data (så fremt løsningen fra før tar hensyn til valgt produsent/distrikt).

Utover dette er lenkene de samme som før, med den samme sorteringen. Eneste tillegg er «Rådgiverløsninger i Kukontrollen".

Ny_navigasjon_for_rådgivere

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit mai

Kr 5,07

Snitt fettprosent kumelk mai

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås