Meny

Styringspanelet

Bildet viser standard styringspanel. Ønsker du andre målepunkter i ditt styringspanel, er det lett å endre selv.
Bildet viser standard styringspanel. Ønsker du andre målepunkter i ditt styringspanel, er det lett å endre selv.

Mandag 23. november lanserte vi styringspanelet, et «dashboard» som viser frem hvordan det går med viktige målepunkter fra i driften din. Dataene er i hovedsak de du kjenner igjen fra Perioderapporten. Styringspanelet er laget slik at du kjapt skal kunne danne deg et inntrykk av om alt er på stell, eller om det er en utvikling på noen av målepunktene du må ta tak i. Når du går inn første gang har vi allerede valgt noen målepunkt for deg, men du kan selv tilpasse det.

Du kommer til styringspanelet ved å klikke lenken Styringspanel til høyre i toppen av siden, uansett hvor du står på innloggede sider.

Styringspanel_fullt_bilde

Illustrasjon: Når du går inn første gang på styringspanelet, har vi satt det opp for deg med de viktigste målepunktene.

Visuelle markeringer

Hovedbildet er laget for at du skal få oversikt ved et kjapt blikk. Er det noen målepunkter som har dårlige resultater, er disse merket med rødt. Har du resultater som er bedre enn dine egne målsettinger, får du stjerne. Måltallene som benyttes for i løsningen er de samme som du har valgt for perioderapporten (f.eks. at du har mål om en fett% høyere enn 4,5). Du kan endre de der, eller inne styringspanelet. Da blir de oppdatert begge steder.

For hvert målepunkt vises en verdien som et tall, men også som et kulepunkt i en liggende graf. Den viser hvordan du ligger an i forhold til landssnittet. Midten av grafen representerer landssnittet, og grafen er delt inn i 5 soner. De mørkeste sonene er dårlig, og resultater i den mørkeste varsles i form av rødfarget kule. Dine måltall indikeres også i grafen som tykke sorte streker.  

Du kan føre musepekeren over et målepunkt. Da får du i tillegg en visning av forrige verdi og dato for denne. Det gir deg et inntrykk av utviklingen.

 

Detaljvisning og sammenligning

Vil du vite mer, kan du klikke på målepunktet. Da hentes detaljvisningen frem, og du får se en stor graf med utviklingen over de siste 12 måneder. I tillegg kan du sammenligne denne utviklingen mot relaterte målepunkt, for å se om det er noen sammenhenger mellom disse. Det kan være at de øker sammen, eller at den ene øker mens den andre minker. Her kan du få ny innsikt i hvordan ting henger sammen i din produksjon.

I detaljvisning kan du også se utviklingen til målepunktet ditt over de 3 siste kalenderår. Her kan du få innsikt i sesongvariasjoner, og eventuelt lære noe av forskjeller i drifta fra år til år.

Denne videoen demonstrerer hvordan du bruker og tilpasser ditt styringspanel:

 

 

Bygg ditt eget styringspanel

Du kan tilpasse hva som skal vises i ditt styringspanel. Dersom du ønsker å fjerne overvåking av de målepunktene vi har valgt for deg, kan du lett gjøre det. Du kan også legge til andre målepunkt du er interessert i, med en begrensning på maksimalt ni målepunkt.

Er du nysgjerrig på hvilke målepunkt vi har i løsningen og ønsker å utforske disse kan du klikke deg inn på siden "Alle målepunkter". Her finnes samtlige, og du kan klikke på de slik som i hovedbildet og se på detaljer for hver av de.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås