Meny

Sølvvinner to ganger på rad

Hjelp oss med å vinne publikumsprisen. Klikk deg inn via lenkene og stem - stem!
Hjelp oss med å vinne publikumsprisen. Klikk deg inn via lenkene og stem - stem!

TINE Mobil assistent fra TINE Rådgiving er for andre gang tildelt Sølvakset av Agroteknikk sin jury. I tillegg er PLUSS-versjonen av TINE Bedriftsstyring kåret til en av 90 offisielle nyheter.

Sist vi ble tildelt Sølvakset var i 2015, da vi lanserte og ble sølvvinnere med TINE Bedriftsstyring BASIS.

Siden lanseringen i 2015 har TINE Bedriftsstyring blitt løpende videreutviklet med ny funksjonalitet for både web og app, Dette arbeidet videreføres nå av Mimiro, det nye teknologiselskapet etablert av TINE og Felleskjøpet.

Prisutdelingen for Sølvakset finner sted torsdag 8. november under Agroteknikk på Lillestrøm. Messen går av stabelen 8.-11. november. 

Stem oss frem til Publikumsprisen

Du kan være med å stemme frem våre nyheter til Agroteknikk sin Publikumspris. Kåring og prisutdeling finner sted under Landbruksgallaen lørdag 10. november.

Her kan du stemme på TINE Mobil assistent 

Her kan du stemme på TINE Bedriftsstyring PLUSS

Det er mange spennende nyheter som er med i kåringen. 

Hele listen over de 90 offisielle nyhetene ser du her,

Besøk oss på Agroteknikk

Ta turen innom hall D, inngang øst (stand nr. D03-17). Her kan du treffe våre rådgivere, samarbeidspartnere og en representant fra Mimiro. Velkommen til en god fagprat, gode messetilbud, quiz mm.

I tillegg vil  nestleder i TINEs konsernstyre  Nils Asle Dolmseth og styreleder Trond Reierstad bli å treffe på standen hhv. fredag og lørdag.

TINE Bedriftsstyring PLUSS

Mjølkebondens hverdag bli stadig mer krevende, med økte krav til kompetanse og profesjonalisering av hele drifta. Gjennom TINE Bedriftsstyring PLUSS får melkeprodusenten tilgang til nye løsninger som kombinerer og presenterer dataene deres på en oversiktlig måte med diagrammer, grafer og nøkkeltall.

TINE Bedriftsstyring PLUSS er en abonnementsløsning som har vært utviklet trinnvis. Styringssystemet bygger videre på funksjonaliteten som melkeprodusenter, som er medlem av TINE eller Kukontrollen, har fri tilgang til gjennom TINE Bedriftsstyring BASIS. Nytt av året er også at TINE Bedriftsstyring PLUSS gir tilgang til ekstra funksjonalitet i mobilappen TINE Mobil Assistent.

TINE Mobil assistent

er et ledende digitalt verktøy som gir styringsstøtte til melkeprodusenten. Det er ingen andre styringssystem som har like bred beslutningsstøtte gjennom informasjon om både avl, helse, melk, fruktbarhet og økonomi. TINE Mobil assistent gir melkeprodusenten styringsstøtte rett i hånden - gjennom hele arbeidsdagen 

TINE Mobil assistent ble lansert i februar i år og har i dag omtrent 3 000 månedlige brukere. Mobilappen er en ny versjon av den tidligerei Kukontrollen-appen og tilbyr langt mer funksjonalitet enn sin forgjenger.

 

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås