Meny

Kukontrollen - en app fra TINE Rådgiving

TINE Rådgiving har nå lansert sin første app - Kukontrollen. Appen skal gjøre det enklere for rådgivere og produsenter å se og registrere data i fjøset ved hjelp smarttelefonen og er tilgjengelig for iPhone og Android-telefoner.

 

 

TINE-rådgivere og -produsenter kan logge inn i Kukontrollen med samme brukernavn og passord som brukes til innlogging på medlem.tine.no. Appen husker denne informasjonen så man trenger kun logge inn én gang, med mindre man aktivt velger å logge ut. Dette betyr at man har Kukontrollen bare et tastetrykk unna, hvor og når som helst.

Kukontrollen er nå lansert med begrenset funksjonalitet for å få ut en stabil tjeneste vi bygge videre på. Planen er å legge til mer funksjonalitet i appen fortløpende. I første versjon av Kukontrollen er det mulig å se dyrelisten, endre navn på dyr og registrere en holdvurdering.

iOS-skjermbilder

Figur 1: Skjermbilder fra appen (iOS-versjonen)

Oversikt over din besetning i appen

Dyrelisten gir oversikt over alle dyrene i besetningen og du kan derifra klikke på et enkeltdyr for å se utvidet informasjon (se figur 1). Listen viser opprinnelsesmerke, individnummer, navn, rase, type og født-dato for hvert dyr, og man har mulighet til å sortere og filtrere på flere av disse parameterne for å enkelt finne frem til dyr. I visningen av enkeltdyr finner du i tillegg informasjon om antall kalvinger, siste kalving og siste holdvurdering. Her kan man også endre navn eller gi nytt navn til et dyr som står uten. 

Skjermbilder fra appen (Android)

Figur 2: Skjermbilder fra appen (Android-versjonen)

Under menypunktet "Registreringer" ligger muligheten for å registrere en holdvurdering. Dette gjør man ved å først velge dyr, og så bruke en slider til å angi en holdverdi (se figur 2). Dagens dato blir oppgitt med mindre man taster inn en annen dato i feltet. På samme måte som på medlem.tine.no har man mulighet til å slette en holdvurdering.  Under fanen "Informasjon" kan du lese mer om Kukontrollen og det er også her man logger ut av appen.

Hvordan laste ned appen

iPhone

Du kan enten:

1. Last ned direkte på telefonen din fra denne lenken.

eller

2. Søk etter “Kukontrollen” i App Store og trykk på "Hent". Appen vises i hjemskjermen din når den er ferdig nedlastet. For mer info om hvordan finne apper i App Store se her.

Android-telefon

Du kan enten:

1. Last ned direkte på telefonen din fra denne lenken.

eller

2. Søk etter “Kukontrollen” i Google Play og last ned appen på vanlig måte. For mer info om hvordan laste ned apper fra Google Play se her.

Appen finnes ikke for Windows Phone per i dag.

 

Mer informasjon og tilbakemeldinger

Ønsker du mer informasjon kan du se vår ofte stilte spørsmål-side om Kukontrollen-appen.

Har du tilbakemeldinger send de gjerne til orghk@tine.no.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit mai

Kr 5,07

Snitt fettprosent kumelk mai

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås