Meny

Kan TINE eksportere Jarlsberg ® når eksportstøtten forsvinner?

Det er ett av spørsmålene vi svarer på i TINEs aller første podcast, beregnet på TINEs eiere og tillitsvalgte. Lytt til podcasten og få innsikt i hva utfasingen av Jarlsbergeksporten innebærer.

Podcast er et opptak i form av en lydfil som kan spilles av direkte fra pc, nettbrett eller smarttelefon når du måtte ønske. Innholdet er lik en radioreportasje, med en vert/programleder og gjester.

Kan TINE eksportere Jarlsberg ® når eksportstøtten forsvinner? 

Hva har Jarlsbergeksporten betydd for TINE som selskap og den enkelte mjølkeprodusent gjennom flere tiår? Hvordan kan TINE være sikre på at eksport av Jarlsberg blir umulig når subsidiene forsvinner? Dette er noen av spørsmålene som stilles i første episode av podcasten fra TINE.

Til å svare på disse spørsmålene har vi satt sammen organisasjonssjef i TINE, Eli Reistad, konserndirektør for økonomi og finans, Jørn Spakrud og direktør for politikk og samfunnskontakt, Johnny Ødegård til en samtale ledet av Øystein Syrstad i TINE Kommunikasjon.

Trykk på play-knappen og spill av podcasten.

Innsikt og kunnskap om aktuelle tema

TINE Medlem ønsker å prøve ut denne formen for informasjon for TINEs eiere. Lengden på hver podcast kan variere, og den første varer i drøye 16 minutter. Dette er derfor et alternativ til dypere innsikt på aktuelle tema.

Podcasten er tilgjengelig på medlem.tine.no under menypunktet aktuelt og videre under podcast. Lydfila er på 8 megabyte og krever derfor ikke mye nettkapasitet. Last ned podcasten på smarttelefon, koble sammen med hørselverna og hør hvilke refleksjoner TINE har rundt utfasing av eksportstøtten på Jarlsbergosten.

Neste podcast handler om hvordan TINE skal sikre eiernes verdi av merkevaren Jarlsberg i utlandet etter at eksportstøtten forsvinner.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juni

Kr 5,28

Snitt fettprosent kumelk juni

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås