Meny

Hva mener du om omsetningsregioner?

Nå har du mulighet til å si din mening til TINEs innspill til jordbruksforhandlingene 2015 i kommentarfeltet på denne saken. Første tema i innspillet dreier seg om problemstillingen rundt omsetningsregioner i kvoteordningen for kumelk.

Rekordstor osteproduksjon i jula

Denne jula tilbringer mange medarbeidere julaften på meieriet, mange flere enn tidligere år. I de to ukene rundt jul og nyttår produserer TINE over 2,7 millioner kg hvitost. Det er ti prosent mer enn i fjor og tidenes største juleproduksjon. Det er Ellen Sivertsen Broholm i TINE Verdikjedestyring som fordeler melka.

Ny konserndirektør for utvikling

Lise Falkfjell (44) er ansatt som konserndirektør Utvikling og får ansvar for områdene Strategi- og forretningsutvikling, Konsernutvikling og HR. Falkfjell tiltrer stillingen 1. mars. Hun kommer fra stillingen som prosjektleder for Styrk TINE fag- og støttefunksjoner.

Espen Schefte ny meierisjef på Jæren

Espen Schefte (47 år) blir ny meierisjef på TINE Meieriet Jæren. Schefte har solid ledererfaring. Siden 2001 har han vært meierisjef på TM Elnesvågen i Møre & Romsdal.

Bli med økologisk seminar

14. og 15. januar 2015 arrangeres et nasjonalt øko-seminar i Stjørdal. Arrangementet markerer også avslutningen for forskningsprosjektet FORUT.

TINE spisser støttefunksjoner

På dagens allmøte ble det gjort kjent hvilke grep TINE gjør i sine fag- og støttefunksjoner for å tilpasse TINE til et marked i endring og tøffere konkurranse. Samlet er målet med forbedringsprogrammet Styrk TINE å realisere resultatforbedrende tiltak på 750 millioner kroner innen utgangen av 2015.

Iskremfabrikken i Brevik er solgt

Diplom-Is har inngått avtale med en lokal gruppering i Grenland om salg av iskremfabrikken i Brevik. Intensjonen til de nye eierne er å få til næringsmiddelproduksjon i lokalene.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit februar

Kr 4,87

Snitt fettprosent kumelk februar

4,31%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås