Meny

TINE planlegger Jarlsberg®-anlegg i Irland

TINE ønsker å tilpasse virksomheten for å sikre levering av Jarlsberg® utenfor Norge. TINE starter derfor planleggingen av et Jarlsberg®-anlegg i Irland for å utvide produksjonen der. Eksportstøtten fases ut i løpet av 2020. Dette vil gjøre eksport av Jarlsberg® fra Norge ulønnsom.

Gull fra gården!

TINE har en ambisjon om å bli enda flinkere til å fortelle de gode historiene fra TINE-gårder over hele landet, men for å lykkes med dette trenger vi din/deres hjelp!

Med storfehelse som livsoppgave

Han regnes som storfehelsens far her til lands. Etter flere tiårs hardt arbeid med å skape ei friskere «Dagros» trer han tilbake fra sjefsjobben i Helsetjenesten for storfe.

Hjelp oss å videreutvikle TINE Bedriftsstyring

26. mai gjennomfører vi nok en konsepttest på Gardermoen, og da vil vi gjerne ha med flere melkeprodusenter for å få innspill og tilbakemeldinger. Det er helt avgjørende for oss å få slike innspill fra dere, slik at vi utvikler systemer som har verdi for dere som skal bruke dem.

TINE

Årsavgift TINE Bedriftsstyring BASIS og Geitekontrollen

Årsavgiften for 2016 trekkes over produsentavregningen i april. For alle TINE-leverandørene er Kukontrollen en del av TINE Bedriftsstyring BASIS. For 2016 er årsavgiften for TINE Bedriftsstyring BASIS kr 1900 + kr 25 per årsku i Kukontrollen (+ mva), basert på antall årskyr i 2015.

Sommernyheter fra TINE

Vi lanserer Litago UTEN, TINE Cottage Cheese fettfri og en rekke nye spennende smaker og størrelser i TINE Kesam®-porteføljen. Snart er det sommer og sesong for smådrikke. Vi lanserer Noisy med smak av rød appelsin, TINE Limonade isTe Sitron og TINE isTe Limonade Appelsin og lader opp til OL med TINE IsKaffe Rio CocoLatte.

TINE

Felleskjøpet og TINE styrker samarbeidet

Felleskjøpene investerer 25-30 millioner årlig i utvikling av fôrblandinger- og konsepter. TINE arbeider kontinuerlig med utvikling av sin rådgivningstjeneste, faglige kjerneområder og rådgivingsverktøy. Begge med det formål å bedre resultatene for våre eiere og for å styrke konkurransekraften for norsk landbruk.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås