Meny

Hjelp oss å videreutvikle TINE Bedriftsstyring

26. mai gjennomfører vi nok en konsepttest på Gardermoen, og da vil vi gjerne ha med flere melkeprodusenter for å få innspill og tilbakemeldinger. Det er helt avgjørende for oss å få slike innspill fra dere, slik at vi utvikler systemer som har verdi for dere som skal bruke dem.

TINE

Årsavgift TINE Bedriftsstyring BASIS og Geitekontrollen

Årsavgiften for 2016 trekkes over produsentavregningen i april. For alle TINE-leverandørene er Kukontrollen en del av TINE Bedriftsstyring BASIS. For 2016 er årsavgiften for TINE Bedriftsstyring BASIS kr 1900 + kr 25 per årsku i Kukontrollen (+ mva), basert på antall årskyr i 2015.

Sommernyheter fra TINE

Vi lanserer Litago UTEN, TINE Cottage Cheese fettfri og en rekke nye spennende smaker og størrelser i TINE Kesam®-porteføljen. Snart er det sommer og sesong for smådrikke. Vi lanserer Noisy med smak av rød appelsin, TINE Limonade isTe Sitron og TINE isTe Limonade Appelsin og lader opp til OL med TINE IsKaffe Rio CocoLatte.

TINE

Felleskjøpet og TINE styrker samarbeidet

Felleskjøpene investerer 25-30 millioner årlig i utvikling av fôrblandinger- og konsepter. TINE arbeider kontinuerlig med utvikling av sin rådgivningstjeneste, faglige kjerneområder og rådgivingsverktøy. Begge med det formål å bedre resultatene for våre eiere og for å styrke konkurransekraften for norsk landbruk.

Det hjertet er fullt av, renner munner over med.

For en verdi å sitte i årsmøtet å høre på over 90 meningsfulle innlegg fra talerstolen! Jeg har en følelse av at «det hjertet er fullt av renner munnen over med». Eiere og ansatte er fornøyde med resultatet, og har samtidig et blikk rettet mot fremtida med de muligheter og utfordringer som venter. De tar ordet fordi de ønsker å bidra, de representerer eierne og vil være en del av dialogen!

Konsernsjefens tale på årsmøtet 2016

2015 ga oss tidenes høyeste omsetning og det beste resultatet noensinne, sa konsernsjef Hanne Refsholt på årsmøtet i TINE. Nå kan du se og høre hele talen her på nettsidene.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit april

Kr 5,05

Snitt fettprosent kumelk april

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås