Meny

Fjøs-tv i tolv døgn

Mandag 29. august starter NRK Hedmark og Oppland å sende fra fjøset til TINE-leverandør Hans Ulberg i Gudbrandsdalen. Fire kamera skal fange opp alt som skjer i fjøset i løpet av tolv døgn.

Innhaldsrike geitedagar i Harstad

Et hundretals deltakarar var samla til tre innhaldsrike dagar i Harstad. Fagtemaene var mange og varierte men med ein raud tråd som handla om ressursgrunnlag og strategi for framtida. Korleis ein produserer mjølka, korleis næringa framstår og ressursgrunnlaget den bygger framtida på er eit ansvar både for den enkelte og eit felles ansvar for næringa og TINE.

Videre arbeid i struktur faste

Styrevedtaket i juni om fremtidig struktur i faste produkter følges opp. - Vi skal nå utrede fremtidig produksjon av hvitost spesial og utarbeide gjennomføringsplan, sier konserndirektør produksjon, Per Ivar Berg.

Stabilt resultat i TINE

TINE Gruppa hadde et driftsresultat på 510 millioner kroner i andre kvartal, en økning på 19 millioner kroner mot samme periode i fjor. Økningen skyldes i hovedsak godt salg i iskremvirksomheten.

Bygdeutviklingsmidler ga TINE-prosjekt nasjonale muligheter

Fylkesmannen i Oppland bevilget i 2014 bygdeutviklingsmidler til TINE SA som ville utvikle en helhetlig økonomimodell som tar hensyn til økonomiske disposisjoner i hele livsløpet til gardbrukeren. Prosjektet "Livslinjeråd" er nå fullført og er allerede tatt i bruk også i mange andre deler av landet.

Vil kutte antibiotikabruken på kalver med 75 prosent

To potensielt livstruende sykdommer hos kalver skal bekjempes, og bruken av antibiotika på kalv skal ned med 75 prosent. Det er målsettingene til et av de mest ambisiøse dyrehelseprosjektene i Norge noensinne - ledet av TINE.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit mai

Kr 5,07

Snitt fettprosent kumelk mai

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås