Meny

Ditt bilde på melkekartongen 2017

Har du en drøm om å se deg selv på Tinemelk-kartongene i hele landet? Del et melkebilde av deg selv på Instagram med #tinemelkevenn eller last opp bilde på tine.no/tinemelkevenn, så kanskje det er du som blir avbildet på melkekartongene på nyåret 2017.

TINE

NorFor øker fokus på åpenhet og tillit

NorFor har besluttet at all informasjon om fôrmidlene skal ligge åpent tilgjengelig i NorFors fôrmiddeltabell. For Norge innebærer dette at alle kraftfôrfirmaenes kraftfôrblandinger skal ligge åpent tilgjengelig i fôrmiddeltabellen i TINE OptiFôr.

Følger opp Jarlsberg-kjennelsen

TINE har tatt ut stevning mot Synnøve Finden. Det er en oppfølging av Follo tingretts midlertidige forbud mot å bruke TINEs varemerke Jarlsberg i reklame. Dette er nødvendig for å få endelig avklaring på saken.

TINE

Medlemstilfredsheten til TINE når nye høyder

Flere av medlemmene er tilfreds med TINE enn i fjor. TINEs resultat bidrar i positiv retning, men fortsatt er det å være en del av et fellesskap og eierskapsfølelsen som er viktigst. I motsatt ende er de misfornøyde tydelige på at de føler seg uten innflytelse og TINE oppleves som tungrodd og byråkratisk.

Økomelk-spøk

Som de fleste skjønte, saken om eksport av økomelk til Danmark var nok ikke forankret i virkeligheten, snarere til datoen 1. april. I stedet for eksport er nok løsningen å jobbe for enda mer salg av økologiske melkeprodukter.

Forbedring ikke slutt med Styrk

Forbedring foregår på alle nivåer i TINE. Når Styrk nå avsluttes bidrar nye prosjekter med å holde forbedringsarbeidet i TINE aktivt. Enkelte av prosjektene går på tvers av ansvarsområder og kan ikke løses av en enhet alene. Konsernledelsen har prioritert fire slike prosjekter. Samtidig står organisasjonsutvikling fortsatt på agendaen i hele TINE.

TINEs søtmelk har høyere vekst enn søtmelk totalt

Som du kanskje har lagt merke til er TINE godt i gang en storstilt kampanje for å få til et løft i melkesalget. TINE hittil i år har en volumvekst på 0,8 %, mens søtmelk totalt har en volumvekst på 0,2 %. Dette er resultater av alle tiltak som er satt i verk, sier kategoridirektør Frode Fimreite. Han er sikker på at det gode salgsresultatet blant annet skyldes at vi har truffet godt med kommunikasjonsplanen.

Foreslår attval på Reierstad

Valkomiteen i TINE SA innstiller samrøystes på attval både av styreleiar Trond Reierstad og nestleiar Nils Asle Dolmseth. Vala finn stad på årsmøtet i slutten av april.

Dagros styres fra en app

Fag- og systemsjef i TINE Rådgiving, Harald Volden har skrevet en kronikk som står på trykk i Dagens Næringsliv 11. mars. Kronikken beskriver hvordan norske melkeprodusenters datateknologi og -kompetanse er i verdenstoppen. Hele kronikken kan du lese vedlagt i saken her.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås