Meny

Dagros styres fra en app

Fag- og systemsjef i TINE Rådgiving, Harald Volden har skrevet en kronikk som står på trykk i Dagens Næringsliv 11. mars. Kronikken beskriver hvordan norske melkeprodusenters datateknologi og -kompetanse er i verdenstoppen. Hele kronikken kan du lese vedlagt i saken her.

Rosa brunost skaper engasjement og godt salg

De siste ukene har vi satt brunostene fra TINE på agendaen i hele landet, gjennom lanseringen av et rosa kampanjedesign laget av Moods of Norway. Under mottoet "Sammen skal vi farge Norge rosa", har målet vært å øke oppmerksomheten rundt brunosten og gjøre den kulere, spesielt i de yngre aldersgruppene. Salget har også en meget god start.

TINE

Godt resultat i en utfordrende framtid

Et godt resultat og utfordringer framover er oppsummeringen etter en uke med årssamlinger. De frammøtte på årssamlingene er godt fornøyd med resultatet for 2015, men det er bekymringer knyttet til konkurransesituasjon, bortfall av ekspotrtstøtte og løsdriftskrav fra 2024.

Bruk av Facebook i produsentlaget

Flere produsentlag i TINE har tatt i bruk lukkede facebook-grupper som et effektivt kommunikasjonsverktøy til sine medlemmer. Her finner du en guide og noen tips hvis dette er aktuelt i ditt produsentlag.

Bloggerstorm i melkeglass

I kronikken «Tines usmakelige jakt på nye melkekunder» 22. februar beskylder bloggeren Hilde Valbjørn Hagelin TINE for kynisk å bruke skolen som en markedsarena. Utgangspunktet er TINEs rolle i skolemelkordningen - en frivillig, landsomfattende abonnementsordning, der foreldre (ikke elever) kan bestille melk, juice - eller yoghurt til måltider.

Flisfyringa åpnet med et hogg

Siden vi snakker om offisiell åpning av et flisfyringsanlegg, hva var vel mer naturlig for ordfører i Fræna, Tove Henøen, enn å bruke øksa når snora skulle kappes. Nå drives hele TINE Meieriet Elnesvågen bare med fornybar energi. Ikke rart stemningen var høy tirsdag formiddag.

Årsrapporten for TINE SA

Nå er TINE SA sin årsrapport for 2015 tilgjengelig elektronisk. Den skriftlige utgaven sendes ut i løpet av uka til de som ikke har reservert seg.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås