Meny

Økomelk-spøk

Som de fleste skjønte, saken om eksport av økomelk til Danmark var nok ikke forankret i virkeligheten, snarere til datoen 1. april. I stedet for eksport er nok løsningen å jobbe for enda mer salg av økologiske melkeprodukter.

Forbedring ikke slutt med Styrk

Forbedring foregår på alle nivåer i TINE. Når Styrk nå avsluttes bidrar nye prosjekter med å holde forbedringsarbeidet i TINE aktivt. Enkelte av prosjektene går på tvers av ansvarsområder og kan ikke løses av en enhet alene. Konsernledelsen har prioritert fire slike prosjekter. Samtidig står organisasjonsutvikling fortsatt på agendaen i hele TINE.

TINEs søtmelk har høyere vekst enn søtmelk totalt

Som du kanskje har lagt merke til er TINE godt i gang en storstilt kampanje for å få til et løft i melkesalget. TINE hittil i år har en volumvekst på 0,8 %, mens søtmelk totalt har en volumvekst på 0,2 %. Dette er resultater av alle tiltak som er satt i verk, sier kategoridirektør Frode Fimreite. Han er sikker på at det gode salgsresultatet blant annet skyldes at vi har truffet godt med kommunikasjonsplanen.

Foreslår attval på Reierstad

Valkomiteen i TINE SA innstiller samrøystes på attval både av styreleiar Trond Reierstad og nestleiar Nils Asle Dolmseth. Vala finn stad på årsmøtet i slutten av april.

Dagros styres fra en app

Fag- og systemsjef i TINE Rådgiving, Harald Volden har skrevet en kronikk som står på trykk i Dagens Næringsliv 11. mars. Kronikken beskriver hvordan norske melkeprodusenters datateknologi og -kompetanse er i verdenstoppen. Hele kronikken kan du lese vedlagt i saken her.

Rosa brunost skaper engasjement og godt salg

De siste ukene har vi satt brunostene fra TINE på agendaen i hele landet, gjennom lanseringen av et rosa kampanjedesign laget av Moods of Norway. Under mottoet "Sammen skal vi farge Norge rosa", har målet vært å øke oppmerksomheten rundt brunosten og gjøre den kulere, spesielt i de yngre aldersgruppene. Salget har også en meget god start.

TINE

Godt resultat i en utfordrende framtid

Et godt resultat og utfordringer framover er oppsummeringen etter en uke med årssamlinger. De frammøtte på årssamlingene er godt fornøyd med resultatet for 2015, men det er bekymringer knyttet til konkurransesituasjon, bortfall av ekspotrtstøtte og løsdriftskrav fra 2024.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås