Meny

Vellykket økomøte på Tolga

Om lag 30 melkeprodusenter var møtt fram torsdag kveld på Tolga Næringspark for å få mer informasjon om TINEs beslutning om å åpne opp for nye kontrakter for levering av økologisk melk. Blant de frammøte var bønder som i dag driver konvensjonelt, men som vurderer å legge om drifta.

Konsekvenser for melkeproduksjon ved bortfall av eksportstøtte

Regjeringen la 29. mai 2015 fram en melding til Stortinget som omhandler handelspolitikk. Meldingen beskriver utviklingstrekk ved internasjonal handel og Norges posisjon i dette, samt gir prioriteringer for den framtidige handelspolitikk. Regjeringen varsler i meldingen at de vil gå inn for å fase ut all bruk av eksportstøtte i landbruket innen utløpet av 2019

TINE

Eierutvalgene i TINE SA

Torsdag 28. mai hadde eierutvalgene konstitusjonsmøte i Oslo med valg av ledere og nestledere. Her finner du oversikt over hvem de er.

Endringer i Diplom-Is-ledelsen

Salg- og kommunikasjonsdirektør og Drift- og distribusjonsdirektør i Diplom-Is har valgt å finne nye utfordringer utenfor selskapet, og vil med det avslutte sine arbeidsforhold.

TINE trenger mer økologisk melk

Meierier som driver økologisk produksjon har varslet økt etterspørsel av råstoff. Konsernstyret i TINE har derfor vedtatt at det skal åpnes for nye kontrakter for levering av økologisk melk i noen områder.

TINE og eksportstøtte på NRK

NRK har fått en lekkasje fra Regjeringen om at de går inn for å fase ut eksportstøtten innen 2019. Journalist Fredrik Solvang i Dagsrevyen var onsdag hos TINE for å få en kommentar av oss. Dette innslaget vil bli sendt på Dagsrevyen onsdag kveld. Også Sylvi Listhaug, Bondelaget og Senterpartiet skal være med i innslaget.

Melka produseres på norsk fôr

Tidligere denne uka hadde Maaemo-gründer Jon Frede Engdahl en kronikk i Dagens Næringsliv der han skaper ett inntrykk av at norske melkekyr i hovedsak fôres med soya og andre importvarer. I dagens utgave av DN svarer kommunikasjonsdirektør Lars Galtung på kritikken.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit oktober

Kr 5,36

Snitt fettprosent kumelk oktober

4,44%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås