Meny
TINE

Best i vest!

Et av målene med å delta i Holmenkollstaffeten er å slå laget fra TINE Byrkjelo. Det greide vi i år også forteller en entusiastisk lagleder for eierlaget fra vest, Lars Istad

Enighet i jordbruksoppgjøret

Fredag ble Norges Bondelag er enige med staten om ny jordbruksavtale for 2015-2016, men Norsk Bonde- og Småbrukarlag brøt forhandlingene. Målprisen på melk settes opp med 8 øre pr.liter.

TINE etterlyser mer nyanserte kostråd

Ettersom forskningen vokser frem er synet på mettet fett stadig mer nyansert. På samme måte som man deler flerumettet fett inn i omega-6 og omega-3, er det i dag klart at de ulike mettede fettsyrene virker ulikt på kroppen.

Åpner opp for nye øko-kontrakter

Konsernstyret i TINE vedtok tidligere i vinter å åpne opp for inngåelse av nye kontrakter for levering av økologisk melk i avgrensete, geografiske områder.

Spesialitet til geiterømme!

Under TINEs eget årsmøte fikk TINE utdelt Spesialitet-merket for to produkter: Lettrømme fra Nord og Setedalssmør. – Å få tildelt Spesialitet-merket er en flott anerkjennelse for det arbeidet TINEs ansatte gjør hver eneste dag for å skape de beste produktene forbrukeren ønsker seg, sier markedsdirektør i TINE, Kathrine Mo.

Valg til rådet i TINE SA

På årsmøtet ble det valgt medlemmer til rådet i TINE, seks personer fra hvert av de fire eierområdene. Rådsmedlemmene utgjør også eierutvalgene.

Reierstad fortsetter som styreleder

Trond Reierstad fra Lørenskog starter sitt sjette år som leder i TINE SA etter at han torsdag ble gjenvalgt på årsmøtet på Lillestrøm. Valget, som foregikk uten motkandidat, viser at sittende styreleder har god oppslutning blant eierne i meierisamvirket.

Gjermundnes, et eksempel til etterfølgelse

Elever og ansatte ved Gjermundnes vidaregåande skule på Vestnes i Romsdal har de siste 20 åra stått for en bemerkelsesverdig prestasjon. Hver enste dag har de leverte elitemelk, uten en minste «glipp».

TINE

Stabil god medlemstilfredshet

Av de drøyt 2300 medlemmene som deltok i tilfredshetsundersøkelsen svarer 77 prosent at de er tilfreds med TINE, en nedgang på ett prosentpoeng fra 2013. Til tross for et grunnfjell av svært tilfredse medlemmer, er hvert tredje medlem misfornøyd eller likegyldig til TINE.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås