Meny
TINE

Takk for besøket!

For kort tid siden hadde jeg besøk av en trivelig, engasjert og kunnskapsrik person. Han er rådgiver i TINE! Det er vel ingen ting å skrive om, tenker du kanskje, men jeg fikk lyst til å takke for besøket.

TINE

Egen faktura på tjenester fra TINE

TINE slutter med trekk i melkeoppgjøret for tjenester som blant annet rådgiving, inseminering og analyser. Nye krav om rapportering av regnskap(SAF-T) gjør at TINE ikke kan fortsette med trekkene. Faktura blir nå sendt i ordinær post eller på e-post.

TINE gir full gass på kumøkk

TINEs klimaprogram KUKRAFT skal gi verdens mest bærekraftige mattransport med klimavennlig biogass fra kumøkk. De 200 000 norske kuene som leverer melk til TINE, blir det viktigste bidraget for å nå målet.

Arbeidsgruppe skal utrede produksjon på flere kvoter

I forbindelse med næringskomiteens behandling av jordbruksmeldinga ønsket komiteens flertall å utrede enkelte elementer i kvoteordningen for melk knyttet til kjøp, salg, leie etc av kvoter. Marit Haugen fra styret i TINE deltar i arbeidet og ønsker innspill fra deg.

Status ruteplanlegging og ny transportør i Nordland og Troms

Som tidligere varslet er TINE i en prosess med ruteplanlegging og omlegging til ny transportør i Nordland og Troms. TINE og transportør er nå i sluttfasen av prosjektet og sender i disse dager ut de siste reviderte hentetidspunktene, til produsenter tilknyttet meieriet i Harstad og Storsteinnes.

TINE

Podkast om klimakalkulatoren

Vår spesialrådgiver innen produksjonsøkonomi, Andre Brockstedt Myrseth har sammen med kollega Kim Viggo Weiby, spesialrådgiver klima og bærekraft besøkt produsent Einar Kiserud for en samtale rundt den nye klimakalkulatoren.

Podkast om grovfôråret 2017

Hør vår podkast som gir en oppsummering av erfaringene rundt om i landet fra årets grovfôrhøsting. I sendingen møter du Andrè Brockstedt Myrseth, spesialrådgiver produksjonsøkonomi og Erik Brodshaug, spesialrådgiver fôring, begge fra TINE Rådgiving.

Vannanalyser høsten 2017 – egen vannkilde

Tilbudet om vannanalyser til produsenter med egen vannkilde, videreføres i 2017. Det ble i fjor gjort endringer i påmeldingsrutinene/ abonnementsordningen, så les nøye gjennom infoen i artikkelen her.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit mai

Kr 5,07

Snitt fettprosent kumelk mai

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås