Meny

TM Ålesund kutter klimautslipp

Med ny banebrytende teknologi kan TINE Meieriet Ålesund erstatte naturgass med fjernvarme og redusere CO2-utslippene med hele 66 prosent. I dag startet ordfører Eva Mariann Vinje Aurdal de nye varmepumpene.

Mjølkeprognose med utrangeringsassistent overtek

Etter nokre månader med testversjon og gjennomførte forbetringar, er vi nå klare til å stenge den gamle mjølkeprognosa, slik at vi unngår vedlikehold og forvirring ved å ha to nokså like produkt. Den nye fungerer som eit «kinder-egg», med tre løysingar i eitt produkt:

Kontorfolk var avløsere i Sør-Fron

For å lage gode verktøy som er nyttige for produsentene, er det avgjørende at vi kjenner godt til hverdagsutfordringene på gården. Derfor sendte vi ut tre av våre digitale konseptutviklere for å prøve seg som avløsere.

Statistikksamling 2017

I statistikksamlingen for 2017 inngår statistikker basert på informasjon fra Kukontrollen og Geitekontrollen. 6325 kukontrollmedlemmer og 213 geitekontrollmedlemmer fikk godkjent årsoppgjør og utgjør statistikkgrunnlaget.

Første fyllestasjon for biogass

Fredag åpnet Vestfolds første fyllestasjon for biogass. Det var klima- og miljøminister Ola Elvestuen som stod for den formelle åpningen. Konsernsjef Hanne Refsholt fortalte om TINEs satsing på biogass og vi fikk vise frem #Kukraftbilene.

Markedsarbeidet på geit

Styret i TINE har vedtatt en ny overordnet strategi. Denne har ført til en stor omlegging av blant annet av områdene Marked og FoU (Forskning og utvikling). Strategien påvirker også markedsarbeidet for geit framover.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit mai

Kr 5,07

Snitt fettprosent kumelk mai

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås