Meny

Konkurranse: Hvor godt kjenner du OL-historien?

OL i Sør-Korea er godt i gang, og den norske medaljefangsten har fått en kanonstart. Men hvor godt kjenner du OL-historien, helt fra antikken fram til i dag? Test deg selv i vår OL-quiz, så får du svaret, og er med i trekningen om 20 OL-luer.

Ny versjon av mobilappen – Mobil assistent

Den nye versjonen av Kukontroll-appen heter «Mobil assistent». Den gir deg bedre oversikt over brunst i din besetning, og viser hvilke kyr som nærmer seg forventet kalving. I tillegg er andre verktøy fra medlem.tine.no nå også tilgjengelige i appen.

TINE

Avregningsverdi for bakterier i geitemelk

Det har kommet inn en del henvendelser fra geiteprodusenter om tolkning av regelverket for bakterier. Spesielt er spørsmålene knyttet til antall analyser etter opphold av leveranser.

Fjøsnissen vant Gullfisken

Fjorårets julefilm, «Fjøsnissen», gikk helt til topps i helgens Gullfisk-kåring. – Dette er helt fantastisk, sier Linn Heidi Lunde, markedssjef i TINE.

Vårens nyheter fra TINE

Den 19. februar kommer det nye produkter i butikkene. La deg friste av spennende produkter med nye smaker, mindre sukker, mindre fett og mer protein.

Vinn OL-lua!

Bli med i vår konkurranse og vinn eksklusiv lue fra OL-kolleksjonen. Bildekonkurransen foregår på Facebook eller Instagram, og 20 heldige vinnere får eksklusive OL-luer fra Phenix. OL-kolleksjonen brukes av de norske utøverne under OL, og kan ikke kjøpes i butikk.

TINE

Nå kan du sende speneprøver med tankbilen

Nå er det mulig å sende speneprøver med tankbil til TINE Mastittlaboratoriet i Molde. Transportruta vil ta ca. 2 døgn og ha kjøling helt fram til laboratoriet. Ved sending i forbindelse med helg må litt lenger tid påregnes.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit mars

Kr 4,96

Snitt fettprosent kumelk mars

4,38%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås