Meny

40% av melkeprodusentene vil produsere mer sommermelk

I en nylig gjennomført spørreundersøkelse svarer 40% av produsentene at de har planer om å øke andelen sommermelk. Mange har allerede startet omleggingen da 27% av de spurte har svart at de vil inseminere flere kviger nå i september enn de har gjort tidligere.

Hvordan drive god avlsplanlegging i din besetning?

Her til lands har vi i mange tiår drevet systematisk avlsarbeid på storfe, der ett av resultatene er NRF-kua. Avlsrådgiving og gode avlsplaner er sentrale stikkord i arbeidet med å forbedre genmaterialet både i melk-og kjøttproduksjonen.

TINE relanserer den klassiske melkekartongen

TINEs melkekartonger er allerede 100 % fornybare, både kartong og plastkork. For å redusere klimaavtrykket ytterligere lanserer TINE sin økologiske melk i en enda mer miljøvennlig kartong. I tillegg erstattes den fornybare plastkorken med en forbedret utgave av den klassiske åpningen “brett ut og bøy helt tilbake”.

Høstens nyheter fra TINE®

Denne høsten står det mange fristende produkter på menyen fra TINE®, både på ku- og geitemelk. Er du glad i smaksrike oster så vil vi spesielt trekke fram Chevre fra Haukeli Oske og Kvitmugg. Dette er en unik ost som nå blir tilgjengelig i dagligvare.

TINE justerer klagefristen i plakettregelverket

Fra nyttår blir klagefristen i plakettregelverket i TINE justert. Opplysninger eldre en ett år «fryses». Dersom du oppdager feil i siste års plakettberegning eller i den eldre plaketthistorikken, må dette varsles før 1. april 2021.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit oktober

Kr 5,36

Snitt fettprosent kumelk oktober

4,44%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås