Meny

Få en enklere «fakturahverdag»

TINE har det siste året sendt ut faktura direkte til produsent, for tjenester som rådgiving, analyser og inseminering. Dette ble tidligere trukket automatisk over melkeoppgjøret, men nye regler gjorde at dette ikke lengre lot seg gjøre.

Økologiske bruk meir effektive enn konvensjonelle bruk

I ei masteroppgåva ved Norges Handelshøgskole våren 2018 samanlikna Hans Haga og Kristian Lindblad lønsemda og inntektseffektiviteten på 59 økologiske mjølkebruk og 854 konvensjonelle bruk i åra 2014-2016. Resultata syner at økologiske bruk er meir effektive enn konvensjonelle bruk, gitt deira føresetnader for å produsere.

Medaljedryss i Herning

Byrkjelo, Frya og Tretten fikk ærespremier på International Food Contest i Herning i dag. I tillegg ble det delt ut fem gullmedaljer, 26 sølv og 18 bronse til TINEs meierier.

Styreleders hjørne - november

I følge kalenderen er vi på god vei inn i vinterhalvåret. På samme tid i fjor var det snø, men i skrivende stund pisker regnet mot vinduet. Til tross for en grå seinhøst har vi flere lyspunkter å se tilbake på. Norge tok nok en gang den gjeveste prisen i Oste-VM, i konkurranse med tusenvis av oster fra hele verden. Vi gratulerer Fanaost fra Bergen og gleder oss samtidig over at flere av våre egne oster også fikk med seg en pris.

TINE

250 unge bønder samlet på Lillestrøm

Nærmere 250 unge og kommende bønder var samlet under årets Ung bonde-samling på Lillestrøm denne helga. Et fullspekket faglig program og sosiale innslag sto på agendaen

TINE Meieriet Setesdal fikk Bedriftsutviklingsprisen

Denne uken mottok TINE Meieriet Setesdal årets Bedriftsutviklingspris i Aust-Agder fra Innovasjon Norge. Dette er en bedrifts- og næringsutviklingspris for de som har etablert en vellykket bedrift eller næring med basis i bygdenes og landbrukets ressurser.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås