Meny

Melkeproduksjonen skal tas ned

Staten og faglagene ble i jordbruksforhandlingene enige om at volumet i norsk melkeproduksjon må tas ned. Måten dette skal gjøres på skal senest være klart 1. oktober 2019.

Få alle svarene om melk og meieriprodukter

Melk og meieriprodukter, bærekraftig kosthold og norsk landbruk interesserer flere enn oss som jobber i bransjen. Det er et bredt og spennende felt, noe som gjør at det kanskje kan komme flere spørsmål enn du har svaret på.

TINE har fått internasjonal varmepumpepris

TINE er tildelt den internasjonale prisen «Heat Pump City of the Year 2019». Bakgrunnen er de nye termiske varmepumpene som er installert i det nye meieriet i Bergen. De er unike i norsk industri og bidrar betydelig mot en bærekraftig produksjon i TINE.

De første bilene på flytende biogass

Nå setter TINE tre nye biler på veien som drives av flytende biogass (LBG). Dette er en helt ny teknologi fra Volvo. Drivstofftanken er en stor termos som holder – 160 grader C. TINE håper at det snart blir tilgjengelig flytende biogass basert på kumøkk. Det er det vi kaller #Kukraft.

TINE gir småprodusentene tilgang til hele Norge

Det er ikke bare meierivarer på TINE’s melkebiler. TINE kjører varer for over 130 små og store produsenter over hele landet. Lokale drikkevarer, frukt og grønt, kjøttprodukter, ost og andre meieriprodukter og sjømat er blant de varene TINE kjører for andre.

Møt TINEs nye innovasjons- og markedsdirektør

Rick Lawrence kan nok norsk til å si «jeg heter Rick» og «hyggelig» og gleder seg til den nye jobben han skal ta fatt på. Spill videoen for å se en prat med han og Gunnar, hvor de snakker om forventninger og fremtid.

TINE takker for førsteplass i omdømmeundersøkelse

For første gang siden 2004 er TINE på førsteplass i Apelands nasjonale omdømmeundersøkelse RepTrak. - Vi takker forbrukerne for tilliten, og lover at det ikke blir noen hvileskjær framover, sier konserndirektør kommunikasjon, Lars Galtung.

Ny daglig leder i Mimiro

Christian Schøyen er ansatt som ny daglig leder i Mimiro. Schøyen er en meget erfaren forretningsleder innen transformasjon og digital utvikling.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2021

Snitt melkepris ku og geit januar

Kr 5,00

Snitt fettprosent kumelk januar

4,43%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås