Meny

De første bilene på flytende biogass

Nå setter TINE tre nye biler på veien som drives av flytende biogass (LBG). Dette er en helt ny teknologi fra Volvo. Drivstofftanken er en stor termos som holder – 160 grader C. TINE håper at det snart blir tilgjengelig flytende biogass basert på kumøkk. Det er det vi kaller #Kukraft.

TINE gir småprodusentene tilgang til hele Norge

Det er ikke bare meierivarer på TINE’s melkebiler. TINE kjører varer for over 130 små og store produsenter over hele landet. Lokale drikkevarer, frukt og grønt, kjøttprodukter, ost og andre meieriprodukter og sjømat er blant de varene TINE kjører for andre.

Møt TINEs nye innovasjons- og markedsdirektør

Rick Lawrence kan nok norsk til å si «jeg heter Rick» og «hyggelig» og gleder seg til den nye jobben han skal ta fatt på. Spill videoen for å se en prat med han og Gunnar, hvor de snakker om forventninger og fremtid.

TINE takker for førsteplass i omdømmeundersøkelse

For første gang siden 2004 er TINE på førsteplass i Apelands nasjonale omdømmeundersøkelse RepTrak. - Vi takker forbrukerne for tilliten, og lover at det ikke blir noen hvileskjær framover, sier konserndirektør kommunikasjon, Lars Galtung.

Ny daglig leder i Mimiro

Christian Schøyen er ansatt som ny daglig leder i Mimiro. Schøyen er en meget erfaren forretningsleder innen transformasjon og digital utvikling.

Selbu Blå til himmels

Etter at Matkontrollen på TV2 skamroste Selbu Blå og Matkanalen sendte en eventyrlig flott film nesten hele mars, gikk etterspørselen etter Selbu Blå i taket.

Norges nye miljømeieri settes snart i drift

De ligger godt i rute på Flesland. Fredag 5. juli blir første produksjonsdag om alt går etter planen og på mandag 8. juli får forbrukerne i Hordaland og Sogn & Fjordane melk fra Espehaugen på Flesland for første gang.

Endring i gårdskvitteringen fra 1. mai

Fra 1. mai 2019 endrer TINE gårdskvitteringen som tankbilsjåføren legger igjen etter melkehenting. Heretter viser gårdskvitteringen kun gjennomsnittstemperaturen for all innpumpet melk fra den enkelte gård, og temperaturen vises uten desimaler som før.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit oktober

Kr 5,36

Snitt fettprosent kumelk oktober

4,44%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås