Meny

Mjølkebonden jakter på forbedringer

Når mjølkeproduksjonen i Norge skal reduseres har mange mjølkeprodusenter ikke lenger mulighet å styrke bunnlinja ved å produsere flere liter eller kilo. Da må de ut på spennende jakt etter marginer.

Avvikling av Jarlsberg®-eksporten

De siste dagene har det vært stor oppmerksomhet knyttet til avviklingen av jarsbergeksporten. Det er ikke rart. Omleggingen betyr en krevende omstilling for norsk melkeproduksjon. Vi har vært klar over utfasingen av eksportstøtten i 15 år. Den endelige datoen ble bestemt i desember 2015.

Grønt lys for vogntog på 60 tonn

Sammen med NHO har TINE nå fått gjennomslag i Samferdselsdepartementet for lengre og tyngre tankvogntog på lik linje med tømmertransport. Vegdirektoratet har fått i oppdrag å utvide modulvegnettet til også å omfatte tømmervegnettet.

TINE bistår landets småskalaprodusenter

TINE har inngått en avtale med Norsk Gardsost om levering av en lang rekke tjenester. Norsk Gardsost teller ca 160 småskalaprodusenter, og er en landsdekkende organisasjon for norske håndverksysteri og gårdsmeieri.

Høstens nyheter fra TINE

Denne høsten står det en rekke nye fristende produkter på menyen fra TINE®. En av Norges mest populære desserter kommer som ferdiglaget produkt, Piano® Panna Cotta, smak av fjellheimen med Snøfrisk Einbær og endelig er laktosefri Cottage Cheese mager! Nyhetene vil være tilgjengelig i butikk fra 16.september.

Nytt nummer i øremerker for storfe fra 2020

Høsten 2019 vil alle storfeprodusenter bli tildelt et nummer (dyreholds-ID) fra Mattilsynet. Dette nummeret skal fra 2020 benyttes i øremerkene på storfe sammen med individnummer som produsenten velger selv.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås