Meny
TINE

Melkeleveransene bremser opp

Melkeleveransene på ku- og geitemelk snur for første gang etter lang tid med økning. Leveransen på kumelk var 120,2 millioner liter i juni 2019, 1,7 prosent mindre enn i 2018. Geitemelka går tilbake 1,4 prosent fra juni i fjor.

TINE

TINE peker ut retningen mot 2025

Styret i TINE har nylig bestemt retningen for TINE mot 2025. Økt effektivisering og vekst blir avgjørende for å gi konkurransekraft og økt inntjening de neste fem årene.

TINE

Interesserte ungdomspolitikere besøkte TINE

Nylig hadde TINE Meieriene på Sem og Kalbakken besøk av ungdomspolitikere fra flere leiere. Det var en engasjert gjeng som var opptatt av alt fra samfunnsansvar, dyrevelferd og arbeidsforhold på meieriet.

Pilene peker oppover for TINE Yoghurt

Det siste året har et helt team jobbet i kulissene med å snu salgstallene for TINE Yoghurt, nå er det grønne tall over hele linja. Vi tok en prat med merkeutvikler for TINE Yoghurt, Hege Fjereide, for å høre mer om de fantastiske resultatene.

Skeiv mjølkeinngang kostar TINE dyrt

Prosjekt sommarmjølk er no sett i gang i TINE med mål om å jamne ut mjølkekurva. Den låge andelen mjølk i tredje kvartal kostar industrien dyrt. Sogn og Fjordane har den aller skeivaste mjølkekurva.

Lær deg kuvettreglene i sommer

I sommer skal både folk og dyr ut og nyte naturen. Nå lanserer friluftslivs- og husdyraktører kuvettregler for å unngå konflikter og ulykker.

TINE takker med gavekort og kjeledresser

I dyrevelferdsprosjektet var det mange melkeprodusenter som åpnet hjem og gård for de mange grendetreffene som ble gjennomført. Nå vanker det gavekort fra TINE-kolleksjonen på 500 kroner til nær 500 vertskap.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås