Meny

Møt opp på årssamlingene

Mandag 26. februar starter de første årssamlingene, selve grasrota i medlemsdemokratiet i TINE. Bli med å påvirke retningen TINE skal gå. Bruk din rett til eierinnflytelse og delta på årssamling i ditt produsentlag.

TINEs årsrapport for 2017

TINEs årsrapport for 2017 er i hovedsak elektronisk, men blir sendt i posten til de som har bestilt via epost eller via medlem.tine.no.

– Mer tid til det som er viktig

På gården i Sandnessjøen sitter bonden Håvard Kirkhus på hele 650 mål jord – og driver full melkeproduksjon. – Med AgroSmart-løsningen har jeg fått en lettere og rimeligere hverdag, som gir mer tid til gårdsdrift. Nå slipper jeg store skippertak med regnskapet, sier bonden.

Hvorfor er bærekraft viktig for TINE?

TINE satser offensivt på bærekraft, som ett av fire hovedområder i TINEs nye strategi. Matsvinn, kukraft, utslipp og miljø, mye kan puttes i begrepet bærekraft. Hør hva det betyr for TINE og hvorfor det er viktig for hele verdikjeden.

Svakere salgsutvikling i 2017

TINEs driftsresultat for 2017 ble på 1 537 millioner kroner – 179 millioner kroner svakere enn i 2016. Årsaken er svakere salgsutvikling for norsk meieri- og iskremvirksomhet. Styret i TINE innstiller overfor årsmøtet en etterbetaling på 57 øre per liter.

Konkurranse: Hvor godt kjenner du OL-historien?

OL i Sør-Korea er godt i gang, og den norske medaljefangsten har fått en kanonstart. Men hvor godt kjenner du OL-historien, helt fra antikken fram til i dag? Test deg selv i vår OL-quiz, så får du svaret, og er med i trekningen om 20 OL-luer.

Ny versjon av mobilappen – Mobil assistent

Den nye versjonen av Kukontroll-appen heter «Mobil assistent». Den gir deg bedre oversikt over brunst i din besetning, og viser hvilke kyr som nærmer seg forventet kalving. I tillegg er andre verktøy fra medlem.tine.no nå også tilgjengelige i appen.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1430 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås