Meny
TINE

TINE Rådgiving flytter til meieriet på Sola

Medarbeidere i TINE Rådgiving som i dag har kontor på Særheim og på Finnøy, får felles kontor på TINE Meieriet Sola. Flyttingen til nytt kontorsted skal være gjennomført innen utgangen av august i år.

Flere uhell i forbindelse med melkehenting

TINE setter HMS høyt på agendaen for alle sine ansatte. Den siste tiden har det vært flere uhell og enkelte skader i forbindelse med melkehenting på gården. Vi håper alle melkeprodusenter kan bidra til å redusere skaderisikoen for våre sjåfører, sier transportsjef Kristin Vesterheim.

Tåkelegging fra professorer betalt av Q-Meieriene

Når det er mange millioner kroner på spill, setter det flere ting i bevegelse. Det er tydelig - og det ser vi på de siste dagers utspill fra tre professorer ved NHH som er betalt av Q-Meieriene og innlegget fra økonomene til Oslo Economics som er betalt av Tine.

Skal hente melk med solenergi

TINE skal nå teste en helt ny semitrailer for innhenting av melk på Jæren. Tanken er dekket med solcellepanel som skal gi strøm til elektrisk melkepumpe. Dermed er 5000 liter diesel spart i året og det årlige utslippet redusert med 12,5 tonn CO2.

Hvorfor trenger TINE mer melk?

Nylig vedtok styret i TINE å be Landbruks- og matdepartementet om å øke forholdstallet på kumelk til 1,05. Den anbefalingen kommer fordi TINE trenger mer melk.

Resultatløft for TINE Gruppa

Med god hjelp fra salg av gammelt anlegg i Bergen og andre engangseffekter, kombinert med kostnadseffektivisering, høy leveringsevne i en krevende periode og økt etterspørsel innen dagligvare, klarer TINE å kompensere for tapt salg innen storhusholdning og enkelte datterselskaper i 1. tertial 2020, og leverer et driftsresultat på 665 millioner kroner. Det er 338 millioner bedre enn samme periode i 2019.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås