Meny

Melkerampa vant designpris

Melkerampa i Mathallen i Oslo mottok onsdag 17. april «Merket for god design» under Designdagen, et årlig arrangement i regi av Norsk Designråd. – Dette har blitt en suksesshistorie for TINE. Hver uke er 20.000 mennesker innom Mathallen, og mange av dem besøker Melkerampa, sier Pål Fasseland, prosjektleder i TINE.

Selvforsyningsgraden vår går ned

47 % av maten du og jeg spiser kommer fra norske jordbruksråvarer. Det er på samme nivå som i 2011, men samtidig en nedgang på 5 prosentpoeng fra perioden 2004 – 2008.

Skriftlig avtale ved leie av gårdstanker

Fra 1. mai i år innfører TINE en ordning hvor det kreves skriftlig låneavtale mellom TINE og produsenten når ny gårdstank settes inn, eller ved brukerskifte. Det er Gårdstankservice som skal administrere ordningen.

Seterkonferansen 2013

Første helga i april var 40 stølsinteresserte samlet til seterkonferanse på Bø hotell i Telemark. Tema for konferansen var spunnet rundt tradisjonell stølsysting før og nå, kombinert med bruk og forvaltning av kulturlanskapet

TINE

Hus til geit - veiledningshefte

Heftet tar for seg ulike utfordringer i en byggeprosess og viser konkrete eksempler på ulike løsninger. Last ned pressemelding for mer info om innhold og bestilling.

Vil du bli en bondevenn?

Med slagordet «Bli med og dyrk Norge» ønsker Norges Bondelag å få meg seg mange støttespillere for norsk landbruk. På nettsiden bondevenn.no får folk anledning til å vise sin støtte til norsk matproduksjon. Det kan foregå på flere vis.

Jonas Gahr Støre besøker TINE Meieriet Oslo

Fredag ettermiddag kommer helseminister Jonas Gahr Støre til meieriet på Kalbakken sammen med en delegasjon fra Aps stortingsbenk i Oslo. Det er satt av 1,5 time med omvisning på meieriet og et møte med dialog mellom TINE og politikerne i etterkant.

Timeplan for jordbruksforhandlingane 2013

Jordbruksforhandlingane for 2013 starter når jordbruket overleverer sitt krav til Staten fredag 26. april. Timeplanen for årets oppgjør legger opp til at forhandlingene skal være avslutta 16. mai.

Konkurrerer om beste TINE-appen

Førstkommende helg 13. og 14. april skal noen av NTNUs mest talentfulle IT-studenter konkurrere om hvem som kan lage den beste mobilappen for TINE i løpet av 24 timer. Capra Code Challenge er et samarbeid mellom TINE og Capra Consulting. En pengepremie på 25 000 kroner venter vinnerlaget.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juni

Kr 5,28

Snitt fettprosent kumelk juni

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås