Meny

Melkebønder kan spare tusenlapper

Staten kuttet prisen på melkekvoter. Avskriving av kvoten kan gi hver bonde 17.000 kroner i spart skatt, i følge eksperter. Dette skriver Nationen i dagens utgave.

Vårens produktnyheter

Iskaffe og iste uten tilsatt sukker, naturell barneyoghurt, flere smådrikker - blant annet limonade, spennende salatost og ny cottage cheese med smak, er noe av det TINE kan friste med denne våren. I tillegg kan vi glede oss til relanseringen av TINE Milkshake. Denne vil nok bli lagt godt merke til, med blant annet egen campingvogn på turné!

Hele TINE løfter Jæren

Oppstarten av TINE Meieriet Jæren har hatt sine utfordringer, og det er ennå ikke tid for å senke skuldrene. Samtidig har unik hjelp fra hele TINE bidratt til at mye går bra.

Kravet er lagt fram

Norges Bondelag og Norsk Bonde- og Småbrukarlag la i dag fram sitt krav ved årets jordbruksforhandlinger. Kravet har en totalramme i år på 1,97 milliarder kroner. For en melkeprodusent innebærer det et tillegg på kr 47.700 pr årsverk

-Slå ring om bærebjelkene i landbruket

Landbruksminister Trygve Slagsvold Vedum var i skikkelig valgkampmodus da han besøkte årsmøtet i TINE. Hans oppfordring var klar, slå ring om de tre bærebjelkene i norsk landbruk: toll, jordbruksavtalen og samvirkets rolle.

Full oppslutning om Reierstad

Trond Reierstad går løs på sitt fjerde år som leder i TINE SA etter at han torsdag ble gjenvalgt på årsmøtet. Valget, som foregikk uten motkandidat, viser at melkebonden fra Lørenskog har full tillit blant eierne i meierisamvirket.

Resultat noe under forventning

Oppstart av nye anlegg preger fortsatt driften og resultatet i første kvartal. Salget av melkebaserte drikker har fortsatt tilbakegang, mens salget av ost og juice har vært tilfredsstillende.

Hedres for prima melkekvalitet

I dag gratulerer vi årets Sølvtine-mottakere i helsides annonser i Aftenposten, VG og Nationen. – Råvare av ypperste kvalitet er viktig. Det betyr at TINE har de beste forutsetninger for å tilby meierimerkevarer av beste kvalitet, sier konsernsjef Hanne Refsholt.

Rekordmange medieoppslag om melkekvalitet

I årets tre første måneder har TINE Kommunikasjon jobbet planmessig med å fortelle om den gode kvaliteten på melka som TINEs leverandører produserer. Fram til 11. april hadde 46 unike mediesaker blir publisert. Målet er 100.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juni

Kr 5,28

Snitt fettprosent kumelk juni

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås