Meny

Resultat noe under forventning

Oppstart av nye anlegg preger fortsatt driften og resultatet i første kvartal. Salget av melkebaserte drikker har fortsatt tilbakegang, mens salget av ost og juice har vært tilfredsstillende.

Hedres for prima melkekvalitet

I dag gratulerer vi årets Sølvtine-mottakere i helsides annonser i Aftenposten, VG og Nationen. – Råvare av ypperste kvalitet er viktig. Det betyr at TINE har de beste forutsetninger for å tilby meierimerkevarer av beste kvalitet, sier konsernsjef Hanne Refsholt.

Rekordmange medieoppslag om melkekvalitet

I årets tre første måneder har TINE Kommunikasjon jobbet planmessig med å fortelle om den gode kvaliteten på melka som TINEs leverandører produserer. Fram til 11. april hadde 46 unike mediesaker blir publisert. Målet er 100.

Melkerampa vant designpris

Melkerampa i Mathallen i Oslo mottok onsdag 17. april «Merket for god design» under Designdagen, et årlig arrangement i regi av Norsk Designråd. – Dette har blitt en suksesshistorie for TINE. Hver uke er 20.000 mennesker innom Mathallen, og mange av dem besøker Melkerampa, sier Pål Fasseland, prosjektleder i TINE.

Selvforsyningsgraden vår går ned

47 % av maten du og jeg spiser kommer fra norske jordbruksråvarer. Det er på samme nivå som i 2011, men samtidig en nedgang på 5 prosentpoeng fra perioden 2004 – 2008.

Skriftlig avtale ved leie av gårdstanker

Fra 1. mai i år innfører TINE en ordning hvor det kreves skriftlig låneavtale mellom TINE og produsenten når ny gårdstank settes inn, eller ved brukerskifte. Det er Gårdstankservice som skal administrere ordningen.

Seterkonferansen 2013

Første helga i april var 40 stølsinteresserte samlet til seterkonferanse på Bø hotell i Telemark. Tema for konferansen var spunnet rundt tradisjonell stølsysting før og nå, kombinert med bruk og forvaltning av kulturlanskapet

TINE

Hus til geit - veiledningshefte

Heftet tar for seg ulike utfordringer i en byggeprosess og viser konkrete eksempler på ulike løsninger. Last ned pressemelding for mer info om innhold og bestilling.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit april

Kr 5,05

Snitt fettprosent kumelk april

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås