Meny

Prisen på mat i verden synker

Matprisindeksen til FN organisasjonen for landbruk og mat – FAO, faller for tredje måned på rad, men er fortsatt på et historisk høyt nivå.

Sp og LO besøkte Oslo-meieriet

Sammen med LO-leder Gerd Kristiansen var matstatsråd Trygve Slagsvold Vedum (Sp) raskt innom TINE Meieriet Oslo fredag morgen. Temaet for besøket var prosenttoll på ost.

Ferdigmatmarkedet i vekst

Ferdigmatmarkedet er i vekst, og på menyen finner vi også trendy grøt. Vi spiser fersk ferdigmat for ca. 1,5 milliarder kroner årlig i Norge. – Flere og flere får øynene opp for at mye av ferdigmaten på markedet smaker godt, er av god kvalitet og er ernæringsmessig bra, sier kategoridirektør Kirsti June Olsen fra Fjordland til VG.

Finansministeren på meieribesøk

TINE Meieriet Byrkjelo hadde eit triveleg og nyttig besøk av finansminister Sigbjørn Johnsen fredag 12. juli. I reisefylgje var mellom andre førstekandidat for Arbeidarpartiet i Sogn og Fjordane, Ingrid Heggø. Finansministeren viste stor innsikt og kunnskap om både primærnæringa og næringsmiddelindustrien sine politiske behov.

TINE Gårdstank F-gassertifisert

TINE Gårdstankservice er nå bedriftssertifisert for å utføre arbeid med fluor-gasser (F-gasser), et stort løft både for ansatte og bedriften. Alle serviceteknikerne har vært på kurs med avsluttende eksamen. TINE har 14.000 gårdstanker plassert rundt om på gårder i hele landet hvor sertifiserte teknikere utfører jevnlige kontroller.

Norges første stølsmelk i butikk

Sammen med lokale bønder lanserer TINE Norges første stølsmelk i butikk: Stølsmjøk frå Valdres. – Vi opplever en økt interesse på spesialprodukter fra forbrukerne og ønsker med dette å introdusere flere for stølsmelk. Målet er å gi folk smaken av norsk fjellsommer, sier kategoridirektør Frode Fimreite.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås