Meny

Internasjonale meieripriser til Norge

To av våre fremste eksperter på meierisiden i Norge, Odd Rønningen (TINE) og professor Roger Abrahamsen (UMB) har begge mottatt priser for deres arbeid innenfor meieriteknologi og melkemaskiner.

Flere spesialanlegg blir sertifisert

Det foregår nå ekstern revisjon på flere av våre spesialanlegg. Revisjon utført av Intertek viser at både Selbu, Lom & Skjåk, Dovre og Vik vil få sine sertifikat for ISO 22000.

Gode debatter på rådsmøtet

Rådet i TINE var to dager denne uka samlet på Hamar for å diskutere blant annet eierstyring, egenkapital og småskalaproduksjon. Det ble til tider friske meningsutvekslinger hvor de fleste var opptatt av å se framover mot 2020.

Sarpsborg og Fosheim avvikles

Styringsgruppe strukturendring region Øst har nylig bestemt at TINE Meieriet Sarpsborg avvikles i uke 10-2014 og TINE Meieriet Fosheim i uke 19-2014. Dette omfatter både produksjon og lager.

Økt salgsvekst for økologisk

Salget av økologiske matvarer i dagligvarehandelen har økt med nesten 15%. Rapporten fra Statens Landbruksforvaltning viser at melk, storfe, svin, egg og ikke minst grønnsaker har hatt økt produksjon eller salg.

TINE styrker konkurransekraften

TINE iverksetter et forbedringsprogram for å styrke konkurransekraften. Målet er å realisere resultatforbedrende tiltak på 750 millioner kroner innen utgangen av 2015 og styrke TINEs evne til å svare på nye markeds- og forbrukerbehov.

Gode smaksopplevingar

Meir enn 6000 smaksprøver fekk føter å gå på frå den felles TINE- og Nortura-standen dei fire dagane Den Norske Matfestivalen i Ålesund varte. – Vi var fem eigarar og tillitsvalde som bytte på å jobbe med å presentere ost frå TINE og skinke frå Nortura, sier Birgit Oline Kjerstad, eigar og regionstyremedlem i TINE Region Vest.

Landbruks- og matministeren fikk gode råd

Landbruks- og matminister Trygve Slagsvold Vedum har nå fått rapporten fra Ungdomsrådet for landbruket. En "ung bonde-garanati" som øker tryggheten for å satse og en "null-visjon" for nedbygging av dyrka jord, er noen av rådene.

Toppscore til TINE Stølsmjølk

TINE Stølsmjølk topper VGs blindtest av lettmelk med terningkast seks. Tre av testens fire varianter var TineMelk. Vanlig TineMelk Lett fikk terningkast fem. TINEs økologiske lettmelk ble slått av lettmelken fra Q-Meieriene, med henholdsvis terningkast tre og fire.

Fortsatt godt med fett i melka

Tradisjonelt går fettprosenten ned i melka, når kyrne slippes ut på beite. Det har også skjedd i år, men likevel er det langt mer fett i melka i juli 2013 i forhold til fjoråret.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås