Meny

Toppscore til TINE Stølsmjølk

TINE Stølsmjølk topper VGs blindtest av lettmelk med terningkast seks. Tre av testens fire varianter var TineMelk. Vanlig TineMelk Lett fikk terningkast fem. TINEs økologiske lettmelk ble slått av lettmelken fra Q-Meieriene, med henholdsvis terningkast tre og fire.

Fortsatt godt med fett i melka

Tradisjonelt går fettprosenten ned i melka, når kyrne slippes ut på beite. Det har også skjedd i år, men likevel er det langt mer fett i melka i juli 2013 i forhold til fjoråret.

Prisen på mat i verden synker

Matprisindeksen til FN organisasjonen for landbruk og mat – FAO, faller for tredje måned på rad, men er fortsatt på et historisk høyt nivå.

Sp og LO besøkte Oslo-meieriet

Sammen med LO-leder Gerd Kristiansen var matstatsråd Trygve Slagsvold Vedum (Sp) raskt innom TINE Meieriet Oslo fredag morgen. Temaet for besøket var prosenttoll på ost.

Ferdigmatmarkedet i vekst

Ferdigmatmarkedet er i vekst, og på menyen finner vi også trendy grøt. Vi spiser fersk ferdigmat for ca. 1,5 milliarder kroner årlig i Norge. – Flere og flere får øynene opp for at mye av ferdigmaten på markedet smaker godt, er av god kvalitet og er ernæringsmessig bra, sier kategoridirektør Kirsti June Olsen fra Fjordland til VG.

Finansministeren på meieribesøk

TINE Meieriet Byrkjelo hadde eit triveleg og nyttig besøk av finansminister Sigbjørn Johnsen fredag 12. juli. I reisefylgje var mellom andre førstekandidat for Arbeidarpartiet i Sogn og Fjordane, Ingrid Heggø. Finansministeren viste stor innsikt og kunnskap om både primærnæringa og næringsmiddelindustrien sine politiske behov.

TINE Gårdstank F-gassertifisert

TINE Gårdstankservice er nå bedriftssertifisert for å utføre arbeid med fluor-gasser (F-gasser), et stort løft både for ansatte og bedriften. Alle serviceteknikerne har vært på kurs med avsluttende eksamen. TINE har 14.000 gårdstanker plassert rundt om på gårder i hele landet hvor sertifiserte teknikere utfører jevnlige kontroller.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit februar

Kr 4,87

Snitt fettprosent kumelk februar

4,31%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås