Meny

To takker av i Konsernstyret

Anne Maren Wasmuth fra Region Nord og Torstein Grande fra Region Midt Norge har meddelt valgkomiteen at de takker nei til gjenvalg i Konsernstyret. Det samme gjør varamøteleder Roy Erik Hetland fra Region Vest.

Julebrunosten fra Ørsta mer og mer populær

TINE Meieriet Ørsta nærmer seg produksjonsrekord for julebrunosten. I fjor ble det produsert hele 64 tonn julebrunost, men i år forventer de at salget øker ytterligere. - Det er morsomt at stadig flere oppdager den krydra brunosten til jul, og i år går vi for ny rekord, sier meierisjef Bente Reklev.

Sak i DN om TINE Meieriet Jæren

Dagens Næringsliv (DN) jobber med en sak om overskridelser på investering på TM Jæren og økte driftskostnader som følge av forsinket oppstart. Tirsdag var DN på besøk ved anlegget. Kjernen i saken fra DN’s side vil være overskridelser på investering på ca 250 MNOK og økte driftskostnader som en følge av at Voll og Nærbø blir nedlagt på et senere tidspunkt en forutsatt.

TINE

Nyhetsbrev på e-post til alle medlemmene

TINE Rådgiving og Medlem bygger opp kommunikasjonsarbeidet til medlemmene i takt med utviklingen. Ny medlem.tine.no er et av tiltakene, og som en videreføring av å tilgjengeliggjøre innholdet starter vi opp med e-post nyhetsbrev.

Nedgang i melkeproduksjonen i oktober

Leveransene av kumelk utgjorde i oktober måned totalt 121,6 millioner liter. Det er en nedgang på 5,5 mill. liter, eller 4,3 prosent i forhold til oktober 2012.

TINE

Unge TINE-bønder

TINE har satt i gang et prosjekt med fokus på unge bønder i TINE. Region sør og midt er utpekt som pilotprosjekter og har allerede satt i gang. Resten av regionene starter opp etter hvert.

Ministerbesøk på TINE Meieriet Jæren

I dag har landbruks- og matminister Sylvi Listhaug besøkt TINE Meieriet Jæren. Her ble hun orientert om effektivisering av industrien, men også om forventninger om forutsigbare rammevilkår for landbruk og industri. Forbrukerfokus, utvikling og omstilling i TINE var også tema.

Internasjonale meieripriser til Norge

To av våre fremste eksperter på meierisiden i Norge, Odd Rønningen (TINE) og professor Roger Abrahamsen (UMB) har begge mottatt priser for deres arbeid innenfor meieriteknologi og melkemaskiner.

Flere spesialanlegg blir sertifisert

Det foregår nå ekstern revisjon på flere av våre spesialanlegg. Revisjon utført av Intertek viser at både Selbu, Lom & Skjåk, Dovre og Vik vil få sine sertifikat for ISO 22000.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit februar

Kr 4,87

Snitt fettprosent kumelk februar

4,31%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås