Meny

Matindustrien trenger økt konkurransekraft

Matindustrien må styrke sin evne til å svare på nye behov i markedet og blant forbrukerne. Dette var ett av hovedpunktene under konsernsjef Hanne Refsholts foredrag på konferansen Mat og Landbruk. Industrien trenger økt konkurransekraft.

TINE

Melkelevering etter strømbrudd

Strømbrudd kan oppstå som følge av uvær eller andre årsaker. Avhengig av temperaturen på melka før og under strømbruddet, og strømbruddets varighet, må det avgjøres om melka skal leveres til meieri eller tømmes ut.

Hva mener du om omsetningsregioner?

Nå har du mulighet til å si din mening til TINEs innspill til jordbruksforhandlingene 2015 i kommentarfeltet på denne saken. Første tema i innspillet dreier seg om problemstillingen rundt omsetningsregioner i kvoteordningen for kumelk.

Rekordstor osteproduksjon i jula

Denne jula tilbringer mange medarbeidere julaften på meieriet, mange flere enn tidligere år. I de to ukene rundt jul og nyttår produserer TINE over 2,7 millioner kg hvitost. Det er ti prosent mer enn i fjor og tidenes største juleproduksjon. Det er Ellen Sivertsen Broholm i TINE Verdikjedestyring som fordeler melka.

Ny konserndirektør for utvikling

Lise Falkfjell (44) er ansatt som konserndirektør Utvikling og får ansvar for områdene Strategi- og forretningsutvikling, Konsernutvikling og HR. Falkfjell tiltrer stillingen 1. mars. Hun kommer fra stillingen som prosjektleder for Styrk TINE fag- og støttefunksjoner.

Espen Schefte ny meierisjef på Jæren

Espen Schefte (47 år) blir ny meierisjef på TINE Meieriet Jæren. Schefte har solid ledererfaring. Siden 2001 har han vært meierisjef på TM Elnesvågen i Møre & Romsdal.

Bli med økologisk seminar

14. og 15. januar 2015 arrangeres et nasjonalt øko-seminar i Stjørdal. Arrangementet markerer også avslutningen for forskningsprosjektet FORUT.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit mai

Kr 5,07

Snitt fettprosent kumelk mai

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås