Meny

Ny rapport om matvareprisene

I dag legger Dagligvareleverandørenes Forening (DLF) frem en rapport om utviklingen i matvareprisene. Mens leverandørenes pris til kjedene har økt med 4% har prisene i butikk økt med 6%, viser rapporten. Dette blir en het sak i mediene i dag, ikke minst i NRK Brennpunkt i kveld.

Rømme fra nord på banketten

Allerede ett år i forveien er det bestemt at den nye TINE Lettrømme fra Nord skal serveres i en eksklusiv forrett under landsmøtemiddagen for Norges Kokkemesteres Landsforening i Harstad i mars 2016.

TINE

Stabil god medlemstilfredshet

Av de drøyt 2300 medlemmene som deltok i tilfredshetsundersøkelsen svarer 77 prosent at de er tilfreds med TINE, en nedgang på ett prosentpoeng fra 2013. Til tross for et grunnfjell av svært tilfredse medlemmer, er hvert tredje medlem misfornøyd eller likegyldig til TINE.

Verdens beste ku er norsk

Avlsarbeidet med kurasen Norsk Rødt Fe (NRF) er blitt framhevet av FNs landbruksorganisasjon som verdens beste ku. Det har vært et omfattende og bærekraftig arbeid fra begynnelsen for mer enn femti år siden.

TINE slik TINE er

Morgenbladet presenterte fredag en satirisk artikkel i en svært uvant sjanger om hvordan TINE skal «realitetsorientere» melkekartongene med «skisser» av hvordan det ville se ut. Her kommer bakgrunnen for å vise TINEs eiere på melkekartongene, hvordan vi velger ut gårder, og hvordan fotoopptakene foregår.

Foreslår 43 øre i etterbetaling i 2014

TINE oppnådde i 2014 et driftsresultatet på 1363 millioner kroner, som er en økning fra 948 millioner kroner i 2013. Konsernstyret innstiller overfor årsmøtet en etterbetaling på 43 øre per liter levert melk i 2014.

Mange endringer i melkeprisen fra nyttår

Hvis du er melkeleverandør får du i disse dager brev fra Produsentavregninga med oppgjøret for melk levert i januar. Siden det ved årsskiftet ble innførte flere endringer i melkeprisen, har vi laget en forklaring på de ulike endringene.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit mai

Kr 5,07

Snitt fettprosent kumelk mai

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås