Meny

Ferdigmatmarkedet i vekst

Ferdigmatmarkedet er i vekst, og på menyen finner vi også trendy grøt. Vi spiser fersk ferdigmat for ca. 1,5 milliarder kroner årlig i Norge. – Flere og flere får øynene opp for at mye av ferdigmaten på markedet smaker godt, er av god kvalitet og er ernæringsmessig bra, sier kategoridirektør Kirsti June Olsen fra Fjordland til VG.

Finansministeren på meieribesøk

TINE Meieriet Byrkjelo hadde eit triveleg og nyttig besøk av finansminister Sigbjørn Johnsen fredag 12. juli. I reisefylgje var mellom andre førstekandidat for Arbeidarpartiet i Sogn og Fjordane, Ingrid Heggø. Finansministeren viste stor innsikt og kunnskap om både primærnæringa og næringsmiddelindustrien sine politiske behov.

TINE Gårdstank F-gassertifisert

TINE Gårdstankservice er nå bedriftssertifisert for å utføre arbeid med fluor-gasser (F-gasser), et stort løft både for ansatte og bedriften. Alle serviceteknikerne har vært på kurs med avsluttende eksamen. TINE har 14.000 gårdstanker plassert rundt om på gårder i hele landet hvor sertifiserte teknikere utfører jevnlige kontroller.

Norges første stølsmelk i butikk

Sammen med lokale bønder lanserer TINE Norges første stølsmelk i butikk: Stølsmjøk frå Valdres. – Vi opplever en økt interesse på spesialprodukter fra forbrukerne og ønsker med dette å introdusere flere for stølsmelk. Målet er å gi folk smaken av norsk fjellsommer, sier kategoridirektør Frode Fimreite.

Melkeleveransene første halvår opp 1,6 prosent

I første halvår 2013 er det innmålt 804 millioner liter kumelk, en økning på 1,6 prosent sammenlignet med fjoråret. Det er økte leveranser i alle delene av landet. Imidlertid viser redusert melkeinngang i juni at region sør er berørt av overvintringsskadene.

Iskremrekord i Midt- og Nord-Norge

En varm og solrik forsommer fører til at trøndere og nordlendinger feirer med mengder av iskrem. Diplom-Is solgte 40 prosent mer is i de nordlige delene av landet i juni i år sammenlignet med i fjor. – Været har veldig mye å si for hvor mye is vi nordmenn spiser, sier salgsdirektør Eirik Kruse i Diplom-Is.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås