Meny

TINE satser i Tresfjord

TINE vil på nytt satse på Ridderosten. Forbrukerne etterspør spesialiteter i større grad enn tidligere. TINE skal investere 26 millioner kroner i Tresfjord.

Stor tilstrømning til Agrisjå

Arrangørene melder om 30 000 besøkende på Agrisjå som gikk av stabelen 22.-24. august i Stjørdal. Også TINE Rådgiving og Medlem melder om god tilstrømming ved deres stand.

Nyttig møte med Listhaug

Matprodusenter og leverandører, blant dem TINE, var torsdag i møte med landbruksminister Sylvi Listhaug. Bakgrunnen for møtet var den mye omtalte prisøkningen på matvarer fra juni til juli. TINEs prisjustering 1. juli var på 0,8 prosent, som er i tråd med målprisøkningen i Jordbruksavtalen.

Ingen Snøfrisk-krise i Ørsta

Russlands varslede importforbud av frukt, grønnsaker, kjøtt, fisk og melkeprodukter fra Norge, USA, EU, Australia og Canada, er ikke dramatisk verken for TINE eller for meieriet på Ørsta. Norske medier melder at importforbudet skal tre i kraft umiddelbart og skal vare i ett år.

Begrenset produksjon utenlands

Diplom-Is produserer noe fløteis i Kroatia og Belgia, på råvare fra de enkelte landene. Fløten som inngår i denne prøveproduksjonen utgjør til sammen omkring kun én prosent av den samlede mengden norsk kvalitetsfløte som inngår i all Diplom-Is-produksjon.

Tidenes is-rekord i dag!

Nordmenn spiste 250 000 Krone-Is om dagen i juli og måneden blir stående som den største iskrem-måneden i Norge noensinne. Nord-Norge, Midt-Norge og Vestlandet har en helt eventyrlig økning i is-salget.

Salg av melkekvote

Eier av landbrukseiendom med ku- eller geitemelkkvote kan selge hele eller deler av kvoten sin. 20 prosent av kvoten må selges til staten. De resterende 80 prosent kan selges privat. Pris ved salg av kvote til staten er 2,50 per liter, mens pris ved privat salg fastsettes privat.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit februar

Kr 4,87

Snitt fettprosent kumelk februar

4,31%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås