Meny

Vinterens nyheter fra TINE

Årets første produktnyheter fra TINE og Sunniva består av både herlig Tinemelk med smak av sjokolade, «på-farta»-favoritten Rislunsj helt uten tilsatt sukker, havredrikker og nye, spennende smaker. Gjør deg klar!

TINE® VGTR 

Endelig et vegetarprodukt som leverer på smak og konsistens 

TINE VGTR er et smakfullt alternativ når du vil ha en eller flere kjøttfrie dager i uka. ​TINE lanserer VGTR som er et fullverdig alternativ, uten å gå på kompromiss av hverken smak eller konsistens! TINE VGTR er laget av naturlige råvarer, i en unik og saftig kombinasjon av norsk ost og grønnsaker, som gir høyt innhold av protein. Inneholder 6,1 % fett.  og er uten soya. 

​TINE® VGTR Boller 270 g

Bollene stekes enkelt i panna og tilsettes i dine favorittretter som pasta eller til potetmos slik at du kan variere i hverdagen så vel som i helgene.

TINE® VGTR Burger 160 g

Burgeren tilberedes som en vanlig burger og er et enkelt alternativ om du vil ha variasjon i middagene.

TINE® VGTR Deig 250 g

VGTR Deig kan enkelt gjøre tacofredagen vegetar, uten å gå på bekostning av smaken. Stek den i panna og tilsett tacokrydder – voilà!

TINE Rislunsj™ Jordbær UTEN

En liten pause i hverdagen, helt uten tilsatt sukker

Et litt smartere alternativ på farta. Nye TINE Rislunsj™ Jordbær UTEN er en kremet og smakfull risgrøt med frisk jordbærsaus uten tilsatt sukker, kun med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoff. TINE Rislunsj™ er en lettvint mellommåltidsløsning du kan kose deg med.

Kesam® UTEN mango & pasjonsfrukt

Proteinrik Kesam® - helt uten tilsatt sukker 

Kesam® er helt uten tilsatt sukker og naturlig rikt på proteiner. Kesam® UTEN mango & pasjonsfrukt har en frisk smak av mango og pasjonsfrukt. Spis den som den er, bland med frukt og bær, eller bruk den i en proteinrik smoothie. Nam! 

TINE Yoghurt Protein

Favorittyoghurten din med høyt proteininnhold og 30% mindre sukker*

Nå får du hele Norges favorittyoghurt med høyt proteininnhold og 30% mindre sukker. Nye TINE Yoghurt Protein kommer i smakene pasjonsfrukt, vanilje og naturell. 

*sammenliknet med andre liknende produkter.

Go‘morgen® yoghurt med smak av sitron og ingefær

Laktosefri Go‘morgen® yoghurt med spennende, frisk smak inspirert av «ingefær shot».

Go‘morgen® Sesongyoghurt har spennende smaker og «sprekt» design. Dette treffer spesielt bra hos ungdom. Tema for Go‘morgen® sesong er «Energi». 

Go‘morgen® UTEN, med smak av pasjonsfrukt

Første yoghurt med koffein! Laktosefri.

Den sesongyoghurten inneholder ekstrakt fra frukten guarana som har et naturlig innhold av koffein. Sesongyoghurten er uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold sukker fra melk og frukt. Søtet med søtstoffer, og inneholder et naturlig innhold av sukker fra melk.

  

Tinemelk Sjokolade

Lett Tinemelk med kakao, - laktoseredusert og uten tilsatt sukker.

 Nå får du en frisk, lett Tinemelk med kakao, slik at lettmelken smaker mildt og godt av sjokolade. Prøv den gjerne oppvarmet med krem – verdens kanskje enkleste kopp med kakao! Tinemelk Sjokolade har høyt innhold av vitamin B12, kalsium og fosfor. I tillegg er den kilde til vitamin D, riboflavin, kalium og jod. Tinemelk med smak er uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra melk. Melken er laktoseredusert og har lavt fettinnhold.  

Biola® yoghurt blåbær/vanilje

Yoghurt med nøye utvalgte melkesyrebakterier, vitamin D og fiber

Biola® Yoghurt har en frisk og god smak av blåbær og vanilje. Yoghurten inneholder nøye ​

utvalgte bakteriekulturer og er beriket med vitamin D. Som en del av et aktivt liv med sunt ​

kosthold, bidrar vitamin D til immunforsvarets normale funksjon. Biola® Yoghurt er i tillegg en kilde til fiber. 

TINE Yoghurt Laktosefri

Nye produkter og spennende smaker

Nå kommer TINE Yoghurt Laktosefri i smakene jordbær og fersken. Den samme gode TINE Yoghurt smaken, bare helt uten laktose. I tillegg kommer TINE Yoghurt laktosefri med vaniljesmak i 500 grams beger, perfekt på frokostblanding, i smoothie eller kan nytes som den er.

YT® proteinbar brownie med sjokoladetrekk

Proteinrik bar uten tilsatt sukker

YT® Proteinbar Brownie er perfekt når du ønsker et raskt lite måltid med mye proteiner i forbindelse med trening. Utviklet i samarbeid med Toppidrettssenteret.

YT® proteinbar fudge og peanøtt med sjokoladetrekk

Proteinrik bar uten tilsatt sukker

YT® Proteinbar Fudge er perfekt når du ønsker et raskt lite måltid med mye proteiner i forbindelse med trening. Utviklet i samarbeid med Toppidrettssenteret.

YT® proteinpudding, med smak av vanilje

Proteinrik pudding med en herlig smak av vanilje

YT® Proteinpudding har 20g protein per beger og er uten tilsatt sukker*. Den kan oppbevares i romtemperatur og tåler fint oppbevaring treningsbagen. I tillegg kommer den i et praktisk beger med skje i lokket slik at den enkelt kan nytes på tur til eller fra trening. YT® Proteinpudding med smak av vanilje er laktosefri.
*søtet med søtstoff, og har et naturlig innhold av sukker fra melk.

YT® proteinpudding, med smak salt karamell

Proteinrik pudding med en spennende smak av salt karamell

YT® Proteinpudding har 20g protein per beger og er uten tilsatt sukker*. Den kan oppbevares i romtemperatur og tåler fint oppbevaring treningsbagen. I tillegg kommer den i et praktisk beger med skje i lokket slik at den enkelt kan nytes på tur til eller fra trening. YT® Proteinpudding med smak av salt karamell er laktosefri.
*søtet med søtstoff, men et naturlig innhold av sukker fra melk.

YT® proteinshake koffeinfri Kaffe Frappe

Proteinrik shake med en herlig smak av Frappe

YT® Proteinshake koffeinfri Kaffe Frappe har 20g proteiner per beger og er uten tilsatt sukker*.  Den kan oppbevares i romtemperatur og tåler fint oppbevaring treningsbagen og kan enkelt inntas med en hånd. YT® Proteinshake koffeinfri Kaffe Frappe er laktosefri.
*søtet med søtstoff, men et naturlig innhold av sukker fra melk.

YT® Restitusjonsdrikk Laktosefri og koffeinfri Kaffe Latte

Den første laktosefrie restitusjonsdrikk fra YT®

Dette er den første helt laktosefrie restitusjonsdrikken fra YT®, og den er laget på koffeinfri kaffe. YT® Restitusjonsdrikk er satt sammen med en optimal ernæringsprofil for effektiv restitusjon etter trening og inneholder 20 g proteiner i tillegg til karbohydrater. Den kan oppbevares i romtemperatur og passer derfor godt å ha med i treningsbagen, men smaker best kjølt.

 

TINE IsKaffe Nocciola

Iskaffe med herlig smak av hasselnøtt

Nocciola er italiensk og betyr hasselnøtt. Caffé alla Nocciola stammer opprinnelig fra Napolis rike kafékultur og er som man kanskje kan tenke seg – kaffe med smak av hasselnøtt. TINE IsKaffe Nocciola er laget med kaffebønner dyrket i Brasil blandet med norsk melk og en smak av hasselnøtt. Inneholder koffein tilsvarende en kopp kaffe og nytes best iskald. 

Nyheter fra Sunniva®

Gryr® Havredrikker

Forfriskende og smakfull plantedrikk laget på havre – beriket med vitaminer, kalsium og jod.

Gryr er en serie plantebaserte produkter fra Sunniva. Høsten 2018 ble produktene Gryr® Til Matlaging kokos og raps og Gryr® Havre Iskaffe Vaniglia lansert. Nå kommer Gryr med to nye, spennende produkter: Gryr Havredrikk Naturell og Gryr Havredrikk Fyldig Naturell.

Gryr® Havredrikk Naturell 1 l

Gryr Havredrikk Naturell har en frisk og mild smak av havre og inneholder kun 1,5% fett. Havredrikken har tilnærmet like bruksområder som lettmelk og er beriket med vitaminer, kalsium og jod. I tillegg er havredrikken glutenfri.

Perfekt til for eksempel frokostblandingen, til bakverket eller kan nytes som den er.

Gryr® Havredrikk Fyldig Naturell 1 l 

Gryr Havredrikk Fyldig Naturell er en rund og smakfull plantedrikk og inneholder 3% fett som gjør at den er perfekt til å steame til kaffen. Den er beriket med vitaminer, kalsium og jod, og er også glutenfri. 

I tillegg til å være perfekt til å steame til kaffen har havredrikken tilnærmet like bruksområder som helmelk.

nyheter_L1-2019

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås