Meny

Vi takker for omdømmetilliten

TINE er tilbake på omdømmetoppen blant de største, norske bedriftene. I Ipsos MMIs årlige omdømmemåling oppnår TINE en score på 81 prosent. TINE forbedrer sitt omdømme innenfor områder som miljøbevissthet, samfunnsansvar og informasjon.

Resultatene publiseres i Aftenposten i dag.

– TINE er takknemlig og glade for igjen å være på omdømmetoppen blant de største, norske bedriftene. Vi er stolte over at norske forbrukere setter pris på den skikkeligheten vi legger ned i produktene våre og i alt arbeid vi gjør hver dag. Ekstra gledelig er det at vi forbedrer oss på områder vi setter spesielt høyt, som miljøbevissthet og samfunnsansvar, sier kommunikasjonsdirektør Lars Galtung.

Topplasseringen motiverer til forsterket forbedringsinnsats.
– Å havne på omdømmetoppen er resultatet av langvarig og felles målrettet innsats fra dyktige melkeprodusenter og fra viktige medarbeidere i hele TINEs lange verdikjede fra gård til butikk i samspill med forbrukere, kunder og andre gode samarbeidspartnere.
– Omdømmemålingen er en hyggelig bekreftelse at vi gjør mye riktig og en viktig inspirasjon for å jobbe enda hardere med å komme forbrukernes og kundenes ønsker i møte. De ønsker stadig smartere og sunnere produkter og et selskap som engasjerer seg i samfunnsutfordringer som folkehelse og kosthold. Vi skal være ydmyke og  lete etter nyskapnings- og forbedringsmuligheter basert på forbrukernes behov, sier Galtung.

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit april

Kr 5,05

Snitt fettprosent kumelk april

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås