Meny

Vårens nyheter fra TINE

Den 19. februar kommer det nye produkter i butikkene. La deg friste av spennende produkter med nye smaker, mindre sukker, mindre fett og mer protein.

Tinemelk® Bringebær og Tinemelk Kaffe og kakao

Nå utvider vi Tinemelk-familien med to smaksvarianter: bringebær fra Vik og Sogn og kaffe/kakao. En mager melk helt uten tilsatt sukker. Inneholder naturlig sukker fra melk og bær. Det gir en frisk og lettdrikkelig melk som passer i alle melkens brukssituasjoner – til brødskiva så vel som på müslien. I tillegg er den beriket med vitamin D og laktoseredusert.  

 

TINE Lett piskbar fløte 25%

Endelig et lettere fløteprodukt som kan piskes til krem. TINE Lett piskbar fløte har 34 prosent mindre fett enn vanlig kremfløte. Produktet er langtidsholdbart og kan derfor være fint å ha som reserve i kjøleskapet. TINE Lett piskbar fløte passer godt til pavlova, paier, frukt og andre desserter. Anbefales ikke til bløtkakepynting.

 

 

TINE Mager Cottage Cheese & yoghurt

TINE Mager Cottage Cheese & yoghurt er laget av 70 prosent cottage cheese, og 30 prosent yoghurt, og er mye saftigere og friskere enn vanlig cottage cheese. Produktet inneholder 2,4 prosent fett og 10 prosent protein.

 

Sunniva® Kaldpresset

Nyheten Sunniva Kaldpresset kommer på en unik, sekskantet flaske i to smaker: Appelsin og Eple Pink Lady®. Sunniva Kaldpresset er så nærme man kommer smaken av ferskpresset juice uten å presse den selv. Frukten plukkes og presses der de til enhver tid er best, og tappes direkte på flaske uten varmebehandling. Deretter settes juicen under høyt trykk (HPP-High Pressure Processing) for å sikre kvaliteten og bevare den friske, rene fruktsmaken.

HPP-teknologien muliggjør en enda bedre kvalitet og smaksopplevelse, og gjør at juicen ikke endrer kvalitet og smak på samme måte som varmebehandlet juice.

 

YT® Proteinshake

YT® Proteinshake er for alle som ønsker et lite måltid med mye proteiner. Shaken ristes og man får en luftig drikk som er rik på proteiner og som er uten tilsatt sukker, men med naturlig innhold av sukker fra melken. Den er også laktosefri. Drikken har 149 og 144  kcal per beger. YT® Proteinshake kommer i to smaker: sjokolade og mango.

 

YT® Proteinpudding 

YT® Proteinpudding er perfekt når du ønsker et raskt lite måltid med mye proteiner. Som proteinshaken er også puddingen uten tilsatt sukker, men med naturlig innhold av sukker fra melken. Den er også laktosefri.                        YT Proteinshake har skje i lokket og kan dermed enkelt nytes på farten. Puddingen har 141 og 137  kcal per 100 gram og kommer i to smaker: sjokolade, og banan og vanilje.

 

Mellommåltider fra TINE

14™ Cottage Cheese & Yoghurt m/eple og kanel

14™ Cottage Cheese & Yoghurt er en blanding av 70% Cottage Cheese og 30% naturell Yoghurt, og er mye saftigere og friskere enn vanlig Cottage Cheese. Produktet kommer med en topping som inneholder havre, solsikkefrø, gresskarkjerner, eplebiter og kanel. Produktet er et perfekt lite måltid på farten som har høyt innhold av protein og lite sukker.

 

14™ Cottage Cheese & Yoghurt m/jordbær og granateple

14™ Cottage Cheese & Yoghurt er en blanding av 70% Cottage Cheese og 30% naturell Yoghurt, og er mye saftigere og friskere enn vanlig Cottage Cheese. Produktet kommer med jordbær- og granatsyltetøy i et sidekammer som du kan helde over før du spiser. Produktet er et perfekt lite måltid på farten som har et høyt innhold av protein og lite sukker. 

 

TINE Rislunsj Pasjonsfrukt

Kremet risgrøt med en frisk pasjonsfruktsaus i sidekammeret. Rislunsj Pasjonsfrukt vant forbrukertest og smakstest blant dagens Rislunsj-brukere. En helt ny smak i Rislunsj-sammenheng.

Andre spennende nyheter

Litago® Kanelsnurr

Høsten 2017 var det en hard og nervepirrende valgkamp på sosiale medier mellom fire uimotståelige Litago-smaker. Da stemmene ble telt opp var det Litago® Kanelsnurr som ble kåret til valgets vinner. Valgdeltakelsen var overveldende; over 100 000 stemmer ble avgitt på litago.no og Kanelsnurr fikk hele 42 prosent av stemmene. Ingen tvil om at dette er en nyhet svært mange har ventet på. Endelig flytende kanelsnurr til folket!

 

TINE IsKaffe Affogato

Caffe Affogato er italiensk og betyr tradisjonelt «en kule vaniljeis druknet i kaffe». Nå lanserer TINE IsKaffe denne fristende smakskombinasjonen som årets sesongvariant. TINE IsKaffe Affogato er laget av brasiliansk kaffe, norsk melk og med en herlig smak av vanilje. TINE IsKaffe inneholder koffein tilsvarende en dobbel espresso.

 

Oster fra Ostecompagniet

 

 

Fryd® Gouda Urter

Fryd Gouda Urter er en hollandsk gouda, mild på smak, med paprika, gressløk og løk.  Osten egner seg like godt til ostefat og tapas som til pålegg, og kan skjæres både med kniv og ostehøvel. Prøv den på godt brød med skinke, salat og paprika, eller på ostesmørbrød med sennep, spekeskinke og tomat. Osten kan også brukes i salater og i omeletter. 

 

Fryd® Gouda Pesto

Fryd Gouda Pesto er en hollandsk gouda, mild på smak, med basilikum, pinjekjerner og hvitløk. Osten egner seg like godt til ostefat og tapas som til pålegg, og kan skjæres både med kniv og ostehøvel. Prøv den på godt brød med skinke, salat og paprika, eller på ostesmørbrød med sennep, spekeskinke og tomat. Osten kan også brukes i salater og i omeletter. 

 

Vossarøykt kvitost

Vossarøykt kvitost fra Voss Handverksmeieri er ystet av lokal melk fra Voss og håndverksrøykt ​med flis fra or og oldertre. Vossarøykt kvitost er en fast hvitost med mild røyksmak, ​smidig konsistens og lys røykfarget skorpe. Passer perfekt til spekemat, norsk tapas, ​grillet ostesmørbrød, raclette, gratinering eller til ostebrikke.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit februar

Kr 4,87

Snitt fettprosent kumelk februar

4,31%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås