Meny

Unge TINE-bønder

TINE har satt i gang et prosjekt med fokus på unge bønder i TINE. Region sør og midt er utpekt som pilotprosjekter og har allerede satt i gang. Resten av regionene starter opp etter hvert.

I løpet av 2013 og 2014 ønsker TINE å rette fokuset ekstra på de unge bøndene i alle regioner. Hva er fellesnevnere for unge bønder? Hvordan er deres situasjon lik og ulik? Hvordan kan TINE møte de unges behov og forventninger? Dette er noen spørsmål vi ønsker å belyse i første omgang. Målsettingen med prosjektet er å knytte unge bønder sammen. I første omgang regionalt og på lang sikt nasjonalt. Tiltakene ønsker vi å definere sammen med målgruppa.

-  Dette er et spennende prosjekt som vi har store forventninger til, forteller prosjektleder Peder Buskenes til medlemssidene. - Erfaringer fra møtet i sør viser at vi har mange positive og reflekterte yngre bønder. Flere ønsker også å bidra i prosjektet videre. 

Er du rundt 35 år eller yngre? Eller kanskje du bare føler deg ung som melkeprodusent? Da oppfordrer vi deg til å dele tanker for hva som kan knytte unge TINE medlemmer sammen, gjerne i kommentarfeltet på medlem.tine.no.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit april

Kr 5,05

Snitt fettprosent kumelk april

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås